Ugrás a tartalomhoz

Domino Fix: A Telekom új feltöltőkártyás díjcsomagot vezet be!


Roli82

Ajánlott posztok

Domino Fix: A Telekom új feltöltőkártyás díjcsomagot vezet be

  • A hálózaton belüli 25 Ft-os percdíj most a Domino MOST opcióval 9 Ft-ra csökkenthető!
  • Domino Fix: belföldi alapdíjas percdíj és SMS egységesen 25 Ft
  • Új előfizetőknek két új kedvező SIM konstrukció leforgalmazható percekkel és adattal

A Telekom 2017. február 15-től új feltöltőkártyás díjcsomagot kínál ügyfeleinek, amellyel percenként 25 Ft-ért beszélgethetnek és ugyanennyiért küldhetnek SMS-t belföldi alapdíjas irányokban.

Az új ajánlathoz kapcsolódóan két új SIM kártya csomagot is bevezet a vállalat, méghozzá olyan módon, hogy az ügyfelek a kártyával együtt értéket is kapnak leforgalmazható percek és adatmennyiség formájában. A perceket és adatmennyiséget a kártya rendelkezésre állási idején belül használhatják fel.

A Domino Fix SIM és Domino Fix Quick konstrukció, amely 990 Ft-ba kerül, 500 MB adatot és 40 lebeszélhető percet tartalmaz, és 180 napig használható fel. A Domino Fix Extra SIM és Domino Fix Extra Quick konstrukció 1990 Ft-ért 1 GB adatot és 80 lebeszélhető percet tartalmaz, mindennek felhasználására az ügyfélnek egy év (366 nap) áll rendelkezésére. A Domino Fix Extra a Telekom honlapján keresztül történő megrendelése esetén az ár 1990 Ft helyett csak 990 Ft. A Domino Quick SIM kártyák az ország több száz benzinkútján (pl. a kijelölt MOL és OMV kutaknál), a Kupon Portfólió partnereinél, egyes újságárusoknál, a MediaMarkt, az Edigital, a Tesco és az Auchan kijelölt üzleteiben, illetve számos postán vásárolhatók majd meg (kiszállításuk folyamatosan történik, időszakos hiányok kezdetben előfordulhatnak).

Egyúttal a Telekom 2017. június 30-ig meghosszabbítja a Domino MOST opció igénybevételi lehetőségét. A Domino MOST opcióval, amely könnyen, külön díj fizetése nélkül aktiválható a meglévő Domino díjcsomag, tehát akár a Domino Fix mellé, a Telekom feltöltő kártyával rendelkező előfizetői 9 forintos percdíjjal beszélhetnek a Telekom mobilhálózatán belül belföldi alapdíjas irányba.Egyúttal a Telekom 2017. június 30-ig meghosszabbítja a Domino MOST opció igénybevételi lehetőségét. A Domino MOST opcióval, amely könnyen, külön díj fizetése nélkül aktiválható a meglévő Domino díjcsomag, tehát akár a Domino Fix mellé, a Telekom feltöltő kártyával rendelkező előfizetői 9 forintos percdíjjal beszélhetnek a Telekom mobilhálózatán belül belföldi alapdíjas irányba.

További információért a feltöltőkártyás díjcsomagokról és opciókról keresse fel a Telekom honlapját.

Forrás

Téma javasolt topikja: Mobil hangszolgáltatás

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...