Davajava

A vonalas szám korlátozottan elérhető

Kérdés

Sziasztok!

Nem rég váltottunk hoppá plusz családi csomagra, amibe a vonalas előfizetés is beletartozik, amit eddig nem vettünk igénybe.  Pár héttel ezelőtt beszereltük és a vonal működik, azonban a következő hibát tapasztaljuk:

- először semmilyen telekom-on kívüli hálózatból érkező mobil vagy vezetékes készülékről érkező hívást sem kapcsolt, a hívó felek az alábbi gépi szöveget hallották: " a hívott számon előfizető nem kapcsolható"

- ezt a hibát bejelentettük, amit fel is vettek és megerősítette a call center, hogy ő is lát valami problémát. Ezután 1-2 nappal kaptunk egy sms-t arról, hogy a hibát elhárították.

- ezt követően már 20-as telefonról pl lehetett hívni a számot, de egyéb vezetékes irányból továbbra is fennáll a probléma. Ismét az ügyfélszolgálathoz fordultunk, a call center azt mondta, hogy valószínűleg a korábbi probléma ismét fennáll. Ezt követően kaptunk értesítő sms-t, hogy nem találtak hibát.

Így most ott tartunk, hogy két bejelentést követően a hibaközpont álláspontja az, hogy nincs hiba, de tapasztalataink alapján a korábbi gond továbbra is fennáll, azaz a rokonság különböző vonalas számokról nem éri el a telefonszámunkat.

A kérdésem ez lenne: tapasztalt-e valaki ehhez hasonlót, van-e bármiféle ötlet a megoldásra?

Előre is köszönöm!

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Hello @Davajava, nem találkoztam még ilyennel, de ilyet nem állíthatsz be magadnak sem szolgáltatással, sem a teló menüjében, szóval a Tét kellene ismét keresned (más kérdés, hogy hogyan modellezik majd, de ügyesek, megoldják). a számod ugye egyeztettétek a rokonokkal, nem lehet, hogy rossz (ráadásul nem működő) számot hívnak a tiéd helyett?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most