Ugrás a tartalomhoz
  • 2

számla


Törölt_tag7787

Kérdés

Ha online veszek készüléket, mielőtt a rendelést véglegesíteném oda van a készülék alá írva, hogy elektronikus számlával, a kérdés az az lenne hogy a készülékről kapok egy egy elektronikust számlát( készülék vásárlása) vagy az azt jelenti hogy a havi számlát onnantól kezdve már e-számlán kell fizetni? (meglévő előfizetéssel). Jelenleg postai úton jön a havi számla( csekk)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

6 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Szia!

Vásárolt készülékről elektronikus formában kapsz számlát és jótállási jegyet is illetve szerződést is, ezt a Telekom fiókodban a Dokumentumok menüpontban találod majd meg. Ha azt írta hogy elektronikus számlával (e-pack) akkor igen online fizetheted be és nem kapsz tovább csekket, persze ez kikapcsolható, de akkor magasabb lesz a havi díjad is. Milyen díjcsomagod van? Illetve ez hűség hosszabbítás plusz készülék, vagy plusz egy új előfizetés lesz készülékkel?

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
link beszurás
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

szeretnék érdeklődni telefon vásárlás előtt, hogy melyik készüléket érdemes venni, jelenleg a Lenovo K6-os, és a htc desire 650 között gondolkodom, az előbbinél a vélemények elég megosztottak, utóbbinál viszont még nem találtam olyan oldalt amelyik véleményt mondana. Igazából egy közép kategóriás készüléket szeretnék. A válaszokat előre is köszönöm.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...