Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Huawei gyorsító és az SMPT beállítás


Törölt_tag7969

Kérdés

Sziasztok!

A múlt héten kaptunk egy Huawei HA35 típusú digitális elosztót, amivel a nagyon gyenge, elvileg 10 MBit/sec ADSL-ünket gyorsítanák mobil hálózattal. Kicsit gyorsabb is lett, de amióta beállították a routert, nem tudok e-mailt küldeni, mert SMTP hibával megáll. Telekom lerázott, azzal, hogy ha webmailen működik a küldés, de nálam nem, akkor nem náluk van a hiba. Meg sem értették a problémát, csak azt hajtogatták, hogy pénzért szívesen kijönnek... Előtte cisco modem-routerünk volt, már régen nem használjuk, amit adnak, mert nem elég jó, de a sim kártya miatt most kénytelenek vagyunk.

Már minden beállítást kipróbáltam a routerben, meg Outlookban is, de nem jártam sikerrel. Emiatt most több telekomos e-mailemet (@t-online, @t-email, @freemail) nem tudom használni.

Van valakinek ötlete, mit kellene beállítanom, hogy tudjak levelet küldeni, és lehetőleg a fogadási funkció is megmaradjon?

Nagyon köszi, előre is!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

10 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 5

Hello @kisskata, több megoldás van, de a legegyszerűbb, ha smtp portfilter kikapcsolást kérsz. ha telón intéznéd, akkor hívd a 1412-t, légyszi. hibabejelentés (4), internet, internet hibabejelentés, és a fent leírt gondra hivatkozva kérd a port 25 szűrés kikapcsolását (valószínűleg csak "műszakis" ügyintéző tudja, hogy miről van szó, és csak ő tudja megoldani, tehát ha nem műszakisnál landolsz, akkor kérd meg, hogy egyeztessen ilyennel, vagy kapcsoljon át hozzá). ha elakadsz, keress privátban :D és persze írd meg itt, légyszi, ha sikerült :D

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4

Kedves Gigatudós Teherwagon! Bejött a tanácsod, rögtön a varázsszavakat mondtam nekik, és rögtön ki is derült, hogy valóban blokkolt volt a port, feloldották, és már kész is, kiküldtem egy tesztet az összes T-s mailboxomból!

Hálás köszönet a jó tanácsért!! :) Mi lenne velünk, eccerű júzerekkel, ha nem segítenél?? 

Nagyon köszi!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Köszönöm szépen, de pont ezekkel nem működik. Vagyis csak a Huawei környezetében nem. Ha ugyanezt a gépet a korábbi modemmel, ugyanott használom, minden ok, de más T-s környezetben is tudok fogadni, küldeni. És a hotmailes címen is működik a küldés outlookból, csak a T-seken nem. Szóval nem tudok másra gondolni, mint hogy a Huawei eszköz blokkol.  

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...