Ugrás a tartalomhoz

A Telekom 4G+ mobilinternet már egész Budapesten elérhető!


Roli82

Ajánlott posztok

4G.PNG

  • Budapesten a mobilinternet elméleti maximális sebessége már eléri a 225 Mbps-t
  • Beltéren is hasít a net: A Telekom 4G/4G+ beltéri lefedettség megközelíti a 100 százalékot a fővárosban

A Telekom befejezte 4G hálózatának 4G+ technológiára való felkészítését a fővárosban és Budapest egész területén bekapcsolta a 225 Mbps elméleti maximális sebességű mobilinternet szolgáltatást. Az elmúlt időszak fejlesztéseinek köszönhetően nemcsak a 4G+ technológia vált elérhetővé a fővárosban, de a 4G/4G+ beltéri lefedettség is közel 100%-ra emelkedett.

A 4G+ technológia által lefedett területeken az ügyfelek még a nagyobb adatigényű tevékenységek során is, mint például videotartalom fel- illetve letöltés, zene letöltés vagy internetes applikációk használata, nagyobb sebességet és jobb felhasználói élményt érhetnek el akár csúcsidőben vagy tömegrendezvényeken is. A 4G+ mobilinternet szolgáltatás a Telekom bármely díjcsomagjával igénybe vehető akár már középkategóriás készülékek használata esetén.

A jövőre készülve a Telekom olyan 5G-képes eszközöket és hálózati funkciókat is épített a meglévő 4G bázisállomásaiba, amelyek már készek a jövőben várható új szolgáltatások, mint például az IoT (Internet of Things) megoldások és rendszerek hálózati igényeinek ellátására is.

A Telekom 4G hálózatának országos lakossági kültéri lefedettsége jelenleg már a 98 százalékot is meghaladja, így az ügyfelek nagy része számára ma már adottság a névleges maximális 150 Mbps letöltési sebesség. Emellett a szolgáltató jól halad a kistelepülések 4G technológiával való lefedésével, novemberig több mint 2600 hatezer főnél kisebb lélekszámú településre is eljut a szupergyors mobilinternet. A modernizáció eredményeképpen a lakosság közel 30%-a számára már országosan is hozzáférhető a 2-300 a Mbps névleges maximális sebességű 4G+ mobilinternet szolgáltatás is, tavaly november óta pedig a gödöllői lakosok már 450 Mbps sebességgel mobilnetezhetnek.

Forrás

Budapest, 2017. április 3. 16:00

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Az Opensignal oldalán találtam egy térképet (oldal alja). nem tökéletes, mert nem maxot mutat, hanem 822 556 mérés átlagát, és nincs benne minden ország, csak 95. viszont az látszik, hogy világviszonylatban nagyon jó dolgunk van (sebességben és performanciában is harmadikok vagyunk)

majd még keresek

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: teherwagon
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...