Ugrás a tartalomhoz
  • 2

Domino kartya regisztralas


Beci

Kérdés

Sziasztok

Sajnos mar haromszor probaltam a Domino kartyamat registralni de eddig meg nem sikerült. Mivel osztrak alampolgar vagyok csak a Telekom üzletekbe szemejesen tudom intezni. (Nincs Magyar igazolvanyom) Volt amikor az üzletbe azt mondtak hogy minden rendbe ment, megis kapta ket het mulva egy SMS-t hogy mar ideje volna regisztralni. Es ma kaptam egy E-mailt is hogy registraljak. De hogyan? En eltudok menni megint egy üzletbe de ugylatszik nem tudjak hogy kell külföldit regisztralni. A Domino kartyam mar megvan majdnem husz eve, es nem szeretnem hogy elvesszen. Azert irtam hogy hatha van valakinek valami jo ötlete. Elöre is köszönöm

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

8 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Azt olvastam, ha a te neveden van akkor személyesen meg kell tudniuk oldani, viszont ha nem, akkor bukta, de ahogy mondod, ezt látnák és szóltak volna. 

Szerintem ha legközelebb bemész egy üzletbe és azt mondják, hogy minden rendben, akkor kérd ennek írásba foglalását, ha esetleg gond lenne a későbbiekben.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Mint irtam a kartya mar megvan majdnem 20 eve. Sajnos mar nem emlekezem mi lett annak ideen megadva. De ha en bent vagyokaz T- üzletbe

mert registralni akarok akkor önekik latni kellene hogy jelenleg ki van megadva. Es akkor mondani hogy sajnos nem lehet vagy ha lehet akkorRegistralni kellene. Egyebkent ma kaptam tölük egy e-mailt hogy registraljak ,ezekszerint en lehetek nevszerint.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...