Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Árak hűségidő alatt


Törölt_tag8332

Kérdés

Sziasztok!

A Telekom oldalán összeállítottam egy Magenta 1 csomagot. A kalkulált árnál ott szerepel, hogy "két év hűséggel az első évben". Arra vonatkozóan viszont semmit nem sikerült találnom, hogy a második évben mi van... Feltételezem akkor emelkedik az ár... vagy csak emelkedhet? Ha igen mennyivel vagy mi alapján?

Köszönöm!

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Hello @Gabe, bevallom, hogy nem értettem, így összedobtam én is egy elméleti csomagot, és tényleg ott van :D viszont nem lehet jelentősége, szerintem csak valami bug (ha tévedek, javítsatok, légyszi), mert a Ténél a hűség alatt csak akkor van árváltozás, ha valamelyik csomagod módosítod, vagy az állam bácsi beleszól az árakba (áfa változik pl. vagy mint a múltkor, a tévécsatornák sarcot vetnek ki). kevesebb lehet persze, ha van valami akció, most pl. ha új szolgáltatás megvételével lesz tévéd és interneted és otthoni telód egyszerre, akkor az új szolgáltatás havidíját 3 hóra elengedik (a 2. pontot nézd)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4

Úgy tűnik, hogy tényleg csak az ügyfél megtévesztésére van odaírva ez a mondat, mert az ügyfélszolgálattól is megérkezett a válasz és azt írják - ahogy az logikusnak is tűnik -  "Tájékoztatjuk, hogy amennyiben két éves határozott idejű szerződést vállal, úgy az alatt a szolgáltatások havi előfizetési díja nem fog változni."

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...