Ugrás a tartalomhoz
  • 0

adategyeztetes


Törölt_tag8473

Kérdés

13 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Hello @panaszvonal, ha új a személyid, akkor az kell hozzá, nem számít, hogy mi volt a régi száma. viszont ez azt jelenti, hogy már eljutsz odáig, ahol megadhatod az adataid? ha igen, akkor én a helyedben a jogsi vagy az útlevél adatait adnám meg, azzal eddig mindenkinek sikerült (vagy legalábbis senki sem jelezte, hogy nem menne velük)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Hello @panaszvonal, a jogsi adatait is ékezetekkel adtad meg? mert ha nem, az automatikusan bukó, a Té felületén az állami adatbázisba prüntyügsz, ha egy karakter eltér, már nem fog menni. ha így sem, akkor használd az útleveled, ahogy én és Eva29225 javasoltuk (elég vacak állam bácsi adatbázisa, de olyan nincs, hogy 3 doksiból egyet sem fogad el)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Hello @Eva29225, itt a fórumon írtak szerint 2-3 hét is lehet, mire megjön az sms (szóval ne nyugtalankodj, ha a felület szerint rendben ment az egyeztetés, akkor hátradőlhetsz). a másik felvetésre meg ez az egész nem a Té agymenése, hanem törvényi kötelezettség. minden szolgáltatónak értesítenie kell az ügyfeleit, és biztosítani az adategyeztetés lehetőségét. az ügyfeleknek meg egyeztetni kell az adataikat (a Ténél online, telefonon, Té üzletben vagy postán lehet, amik közül az első kettő külföldről is megy). az állam bácsi meg adja az egészhez az okmányirodai adatbázist, ami az eddigi fórumposztok alapján enyhén szólva gagyi, viszont csak azon keresztül lehet sikeres az egyeztetés :( szóval veled vagyok, de nem sok értelme van a Tének írogatni, az nem helyettesíti az adategyeztetést :(

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Megprobaltam az uj es a regi szemelyivel is, sot, atmentem a masik gepre, ahol van ekezetes, magyar billentyu, ott is ugyan azt az uzenetet kuldi, h valszeg az adataim nem egyeznek. Konyorgom, a nevem, lakcimem, szuletesi idom es anyam nevet csak tudom meg! Szerintem a jogsimmal sem fog engedni egyeztetni. Feladom. De ha Ferihegyen az ejszaka kozepen nem jon a beigert taxi, es ott allok egy 2 es egy 4 eves felig ajult gyerekkel, nem tudom mit fogok csinalni, hogyan jutunk el Pecsre :( 

Azert koszonom, h probalsz segiteni.

Amugy otthon a tesom bement egy ugyfelszolgalatra ahol eloadta a problemamat, azt mondtak, az nem letezik, hogy nem fogadja el kulfoldrol az adategyeztetest. Eeez igen, ez nagy segitseg volt, koszonom Telekom (amugy a kenyerado gazdam, 15 evig voltam Telekomos ...)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Panaszvonal! Hasonlo a problemam, nalam ugyan ugy tünt, sikeres volt a manöver, viszont az igert sms-es visszajlzes a sikeressegröl 11 nap alatt sem erkezett meg. Külföldön elve, nalam is komoly problmakat fog okozni ez a fejetlenseg, dehat a Telekomot mindez nem erdekli. Tudod, az ugy van, hogy csak a polgarnak vannak kötelessegei.

Szerintem (biztos, ami biztos alapon) ajanlott leveelben jelezd a problemat a Telekomnak. En ezt teszem, mert az ilyen online-oldalakon soha-semmiert nem vallal senki felelösseget. (Magyar Telekom Nyrt. H-1117 Budapest, Kaposvar utca 5-7.)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Panaszvonal! Meeg annyit, hogy  en az utlevelemmel intztem online. Latszoolag sikerült, azonnal "elfogadta". (csak a visszajelzes hianyzik.)

Probald meg az utleveellel, azt 100 %-osan tudom, hogy az EU-ban tökeletesen helyettesiti a szemelyit. Kivetel nelkül mindenhol el kell fogadniuk. (Hivatalos ügyeket inteezek itt vele, mint Nagykövetseg, Munkaüyi Hivatal, stb.) , s annak alapjan nyitottam meg a bankszamlaszamot is. Mondom, irdd le, hogy Te az adategyeztetest elvegezted ekkor es ekkor....  Pontosan irdd fel Magadnak, mikor egyeztettel.  Nalam, ha megszünik a kartya, atutalasokat nem fogok tudni intezni, az pedig komoly dolgokat fog maga utan vonni. Leirom nekik aj.levelben, mert onnantol a fellösseg - ha nem is zökkenömentesen, s csak hosszu tavon, de jogilag -  az öveek.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...