Ugrás a tartalomhoz
  • 2

Hűségidő lejárta utáni függetlenítés


Törölt_tag8640

Kérdés

Sziasztok! Lehet, hogy már lerágott csont, és már sokan kérdezték, és lehet, hogy válaszok is érkeztek rá. Kérdezném, hogy hűségidő lejárat után mennyibe kerül a készülék függetlenítése? Azt olvastam interneten, hogy ezt a szolgáltatónak ingyen el kell végeznie. Van még rajta 2 év hűség, de utána szeretném elvégeztetni egy telefonkészülékemen a függetlenítést. Ezt megtehetem egy Telekom üzletben is, vagy szervizbe kell hozzá vinnem a készüléket, és mennyi idő ez az egész művelet, meddig nincs készülék, meddig nem hívható a készülékben található kártya? 

Köszönöm a választ!

Bartal Dóra

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

11 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 4

Biztos történik valami 2 év alatt nem tudom,  más országokban régóta meglévő szabályzás ez, nálunk 1-2 hete kezdet csak foglalkozni ezzel a média.  Ha megszületik a törvény akkor szerintem hónapok kérdése ha meg nem akkor 5 év múlva se lesz semmi. +  Ha lesz olyan kiskapu hogy a törvény életbe lépése után vett telefonokra vonatkozik csak akkor meg van bvaa...

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: anonymus
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Azt olvastam interneten, hogy a 2 év hűségidő lejárat után ingyenesen lehet kérni a szolgáltatóktól, és kötelesek ingyen el is végezni a szolgáltatók a függetlenítést.  Ha 15000 ft-ot kell fizetni a 2 év hűség lejárta után is a függetlenítésért, akkor vagy körbekérdezek, hogy vállal-e valaki ilyet, vagy veszek egy független készüléket, amibe bármilyen kártyát beletehetek. Samsung Galaxy A5(2016) típusú készülékem van, de van rajta 2 év tarifahűség.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...