Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Skype


Márffy Magdolna

Kérdés

Tisztelt Fórum!

A számitógépemen is fel van telepitve a skype.Az androidos mobilomra is.Juni 19én kb 21órától elérhetetlen nekem a skype.Kiirja a gépen is meg okoson is hogy kapcsolodás,és ugy marad.Koraeste még müködött,aztán iszonyat lassu lett,aztán leállt.A skypenál vagy nálam van a gond?Tudom hogy nem telekom alkalmazás,de mivel tés vagyok kinomba nem tudok hová fordulni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

9 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Szia!

 

Mind a két készüléken ugyan azt a hálózatot használod?( Értsd.: Kábel, wifi, mobil háló. Ha kábel és saját wifi akkor egy háló) Ha igen akkor érdemes más eszközön is próbálni, más hálózattal. Sajnos a skype is egyre rosszabb így előfordulhat ilyen. 

Ha így sem megy akkor mindenképpen a Skype a hibás. Ellenkező esetben vagy valamelyik eszköz vagy pedig a hálózat. Sajnos erről így fórumon nehéz konkrétumot mondani mert túl sok a változó. :(

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Az androidos skypeot használtam mobilnettel,de kiprobáltam telekom modem wifijével is.Rossz volt mindkettő.Az asztali pc n kábeles nettel probáltam a skypeot ugy sem müködött.Sem a webes skype,sem a pc re letpltött alkalmazás.Laptopon is probáltam.Elöször wifivel,majd kábeles nettel.Egyik sem müködött.Most ma délelött 9.45kor a pc n kábeles nettel müködött.Mobilnettel rossz.Az androidos app kiirja hogy kapcsolodás és ennyi.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...