vjo

hívószám letiltása

Kérdés

Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy megoldható-e, hogy egy bizonyos telefonszámot letiltassak?

Sajnos a 06-1-408 8971-es telefonszámról naponta több ízben is keresnek. /telefonszámom:  06-30-*** ****/ Azonban miután felveszem a telefont csak gépi zenét játszik és senki sem szól bele. Ez egy kissé idegesítő és félek, hogy nehogy ezzel a trükkel esetleg adatokat lopjanak a készülékemről, vagy pénzt emeljenek le.

Kérem szíves válaszukat, illetve amennyiben lehetséges az intézkedésüket a fenti problémámmal kapcsolatban!

Varga József

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ahammer
személyes adatok

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Hello @vjo, az urakat kiegészítve az is megoldás, ha egyszer megvárod, amíg beleszólnak, és elmondod nekik, hogy köszi, nem érdekel, nem kéred, és ne is hivogassanak többet. marketing hívás lesz egyébként valami banki, biztosítói vagy egyéb telesales központból, ahogyan Roli82 írta. automata hív, aztán az éppen szabad értékesítő bombáz mindenféle általuk csodásnak gondolt ajánlattal. tehát nincs veszély, kivéve, ha beugrasz, és megveszed, amit rád akarnak sózni (feltéve persze, hogy egyébként nem kellene, mert ha kell, akkor ilyenkor sem nagyobb a veszély, mint bármilyen egyéb vásárlásnál) :D a számot megnéztem, titkos, így nem tudjuk, kik lehetnek mögötte (ha nem titkos, akkor nálam az Android a netről lehúzva ki szokta írni a tulaj céget akkor is, ha nincs elmentve)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Üdv @vjo

Még annyit hozzá tennék, hogy ne add meg nyilvános fórumon a mobilszámod, mert így szedik össze, nem csoda, ha mindenféle idegenek hivogatnak.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Üdv!

Engem egy éve folyamatosan minden héten kedden egy pesti vezetékes számról, hívogat egy nő és kitartóan egy nőt keres, meguntam és fekete listára raktam a telefonomban és így már nem tud felhívni. :D

Te is blokkold a telefonodban a hívószámot és akkor nem tud többet zaklatni, valószínűleg valami telemarketinges szám lehet ahol eladni szeretnének neked valamit...

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most