Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Veronika

Kérdés

Kedves Telekom!

 Érdeklődni szeretnék, hogy bár örülünk az optikai üvegszál kiépítésének, és a gyorsabb net lehetőségnek, a kiépítést miért nem a házzal egyeztetve végzik?

Illetve, miután jelentettük, hogy egyeztetés nélkül, elfogadhatatlan módon lett behúzva az optika, és ezt rögzítették is a rendszerben a kollégáik, még abban a fázisban, amikor nem volt levágva az optikai kábel vége, csak felcsavarva a doboznál, semmibe vették a jelzésünket, és tovább folytatták a munkát, mintha nem is szóltunk volna, levágták a kábelt, és bekötötték a dobozba a munkatársaik. Ahelyett, hogy kijavították volna a hibát.

Két eset lehetséges: vagy magasról tesznek a szerelőik és a műszaki vezető az előfizetőkre, vagy olyan rossz a kommunikáció a cégen belül, hogy nem jutott el az  információ a szerelőkhöz.

Arról nem is írok, hogy úgy vágtak le  egy  fából egy 3-4  méteres  darabot, hogy a hátsó kertben hagytak, száradni, lombostol, ahogy levágták, és lepuffant  a földre, persze  engedély, és egyeztetés nélkül, eszükbe nem jutott eltakaítani maguk után. A birtokháborításról nem is  írok, magánterületre hatoltak be engedély nélkül, amikor neki kezdtek a kábel kiépítésének. Mégegyszer hangsúlyozom, szeretnénk az optikai kábelt, de ugye nem mindegy, ha  vacsorára hívják az  embert, akkor egy kannibál törzs látja vendégül a barátja hullájából, vagy esetleg egy olasz konyha vendége lehet.

Üdvözlettel,

A Moha utca 20. lakói

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...