Mici

Roaming probléma

Kérdés

Üdv! Előfizetésesként ma nem sikerült Ausztriából hazatelefonálnom, bár a roaming a telefonom szerint be volt kapcsolva. Segítsetek, legyetek kedvesek, mi lehetett a probléma? Köszönöm szépen

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Köszönöm szépen a választ @teherwagon. Néhány dolgot kapásból ki tudtam zárni, a többi lehetőséget végigzongorázom. Köszönöm mégegyszer. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hello @Mici, ha előfizetéses vagy, akkor ezek lehetnek:

  • ha hívni sem tudtak, üzik sem mentek, akkor érdemes a Té oldalán vagy a Té appban mégis megnézni azt a roamingot (előfizus telókon már régóta alap a roaming, de ha nagyon régi a számod, akkor még lehet rajta tiltás. ha korábban már próbáltad és akkor ment, akkor ez nem áll, ne foglalkozz vele)
  • a feljelentkezéseddel vagy az adott hálóval volt valami. ilyen előfordul, ilyenkor teló ki-bekapcs, és a hálózatok menüben válassz másik céget
  • nem nemzetközi formátumban, tehát nem így hívtad a számot +3630 1234567 (30 a példa körzet, az 1234567 meg a példa telefonszám)
  • a hívott számmal is lehetett valami (ezt vele tudod egyeztetni, ő meg a szolgáltatójával, bár ha mások meg bőszen hívták ezalatt, akkor ez esélytelen)
  • valami miatt le vagy tiltva (ez akkor lehet, ha itthon sem megy a hívás)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most