Ugrás a tartalomhoz
  • 0

szabla

Kérdés

Évek óta használom a ZTE G3 hotspotot minden gond nélkül. Tegnap internetezés közben megszünt az internetes kapcsolat, és nem is lehetett helyreállítani. A laptop és a hotspot újraindítása nem segített, sőt a készülék laptopon levő szoftverének újratelepítése sem. Mivel a hiba másnap is fennállt, a telefonos ügyfélszolgálattól kértem segítságet, és talán ötödikre végre egy műszaki kollégához jutottam, aki beavatkozott a rendszerbe, újraindítatta velem a készüléket, és működött az adatkapcsolatom. 

Igen ám, de azóta is többször előfordul, hogy egyszercsak megszűnik az internet, és a hotspot többszöri újraindítását követően áll helyre. (már ha van annyi türelmem, hogy jónéhányszor újraindítsam, és ellenőrizzem az adatkapcsolat meglétét.) A rádiós kapcsolat ugyanis minden esetben fennáll. A kezelőszoftver felületén kijelzi a báziosállomás ID-jét, a rendszer IP címet oszt ki a hotspotnak, láthatók a jelszintek, a hálózat típusa, illetve kiírja, hogy a készülék csatlakozott a rendszerhez.

Találkozott-e már valaki hasonló jelenséggel, illetve tudtok-e megoldást? Próbálkoztam a T-mobile honlapján a támogatási oldalon esetrleges szoftver, fagy firmware támogatást keresni, de az online ügyfélszolgálat ma reggel óta egyszerűen elérhetetlen, az alábbi üzenetet kapom: " A vásárlási tranzakciók száma a vártnál jobban megnőtt, kérjük, próbáld újra később. "   

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Hello @szabla, a fentiek alapján esélyes a készülékhiba (ha mikor megy, mikor nem, akkor a beállítások jók, és a Té nem módosított sem a beállításokon, sem a hálózatán) :( leírást nem találsz hozzá a Ténél, nincs náluk ZTE cucc (ha lenne, akkor sem az online ügyfélszolgálatukon, hanem itt :D) típust tudsz adni hozzá (ZTE G3-ra nem találtam semmit)?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...