Ugrás a tartalomhoz
  • 0

hibás hirlevél


Márffy Magdolna

Kérdés

11 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3
1 minute ago, Márffy Magdolna said:

Tisztelt Fórum! Még egy hibás hirlevelet kaptam,de azt nem a freestartról kérte le a gmail,hanem a gmail cimemre jött.Nem tudom hogy át kell e valamit állitsak,mert a hirlevél tárgy cimében lett egy két fura karakter.Köszönöm előre is a segitséget!

danubius fintness.jpg

Kedves Magdolna,

 

Ez itt a Telekom fóruma. Szívesen segítünk, de azt gondolom ideje lenne konzultálnod, illetve segítséget kérned egy informatikus szakembertől. Kicsit túl sok a problémád ahhoz - véleményem szerint - hogy ezt itt lehessen kezelni. Ez a probléma  NEM érint semmilyen Telekom szolgáltatást.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3
1 minute ago, Márffy Magdolna said:

Rendben.Felkerestem már informatikust,csak gondoltam hogy addig is amig kijön esetleg lehet itt segitséget kérni.Nem tudtam hogy csak telekomos témában lehet segitséget kérni.Köszönöm szépen.Nem kérek akkor.

Ezek a problémák - amikkel Te itt jelentkezel,- cca 90% ban nem oldhatók meg így. Oda kell menni és át kell nézni a gépet. Ha elfogadsz tőlem egy javaslatot, íratkozz be egy tanfolyamra. Sztem érdekesek és kicsit más szemmel látnád az informatikát.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3
5 minutes ago, Márffy Magdolna said:

Köszönöm a jótanácsot.Betegekkel foglalkozom,s megszoktam hogy ha engem kérdeznek a betegek akkor megoldom a gondjukat.Mondhatnám azt..Menjenek szerezzenek diplomát radiológiából és tudni fogják a bajukat.....

Igen, csak a betegek nem akarnak gyógyítani, Te viszont szeretnél számítógépet használni. Ehhez pedig szükségeltetik egy alapszintű tudás, vagy pedig egy informatikus, vagy egy tanfolyam, ha egyik sem áll rendelkezésre.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

A probléma az ilyen noname hulladék rendszerekben van: indamail, freemail, freestart és hosszan sorolhatnám ezeket a vackokat. Ha nem telik arra, hogy saját domain alól levelezz / cca 3-4000 Ft/év és akkor van egy általab választott domain pl. @mmagdo.hu / akkor használj legalább gmailt. Azoknak rendben vannak az aláírásaik, a spamszűrők nem szedik ki őket.  Erről pedig, hogy rossz az indamail, talán az üzemeltetőket kellene kérdezni. Ugyanis a jelenlevők közül SENKI nem látja a serverüket, nem látja a logokat, továbbá nem látjuk a fogadó domain logjait. Ergo: fogalmunk sincs és nem is lehet, hogy ahulladék indamail mitől nem működik. Ezért mondtam Neked, hogy keress egy informatikust, mert ok, mi szívesen segítünk, de napi szinten terhelni a fórumot ilyen jellegű dolgokkal, kicsit túmaccs. A jövőre nézve: senki nem fogja tudni megmondani, miért nem küldte/fogadta az adott levelet, illetve senki nem fogja tudni megmondani, hogy mi van ha az oldal 404-et dob. Jah, de. Pont annyit tudunk mondani, amennyit Te is látsz: nem működik az oldal. És mielőtt felháborodsz, kérlek gondold végig, mi lenne, ha mindenki a nem idetartozó problémáival / nem megy az akármilyen weboldal, stb./ ide írna? Összedőlne a fórum, a motor nem bírná a terhelést. Amennyiben a Telekom szolgáltatásaival kapcsolatban van kérdésed, nyugodtan tedd fel és segítünk. De elmondom még 1x: az hogy kéthetente beírod, hogy nem megy az inda/freestart akármi gagyi levelezőrendszer, az NEM IDE TARTOZIK.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Valóban nem kell mindent tudnod.

Informatikusként se értek minden számítástechnikában jelentkező probléma megoldásához.

Szerintem ebben az esetben szinte biztosan nem nálad van a hiba.

Valószínűleg a címadás úgy történt, hogy a szerkesztő egy több soros szöveget másolt át közvetlenül, és az eredeti dokumentumban egyébként nem látható jelek (pl. „soremelés és kocsi vissza”) helyett látod a fura karaktereket.

Nyugodtan kérdezz máskor is bármiről, ezekből többnyire mi is okulunk.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Kalimera
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Akkor arra is tudnál válaszolni hogy kétnaponta szinte rossz az indamail.Több email cimről is próbáltak nekem freestartos cimemre emailt küldeni,de még érkeztek meg.Hibaüzenetet sem kaptak a küldők hogy mailer daemon stb..a barátomnak is indamailes cime van neki sem tudtam én sem a gmailről,édesapám a t-onlineról küldött,de nem érkezett meg neki sem ides-tova hat órája.Meg kaptam ilyen hibaüzeneteket is.

hibás indamail. I..jpg

Indamail II.hiba.jpg

Indamail II.hiba.jpg

Magdó indamail hiba I..jpg

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...