Posztolva ekkor: December 11, 2017 Tudja valaki hogy hogyan lehet beállítani ezt az eszközt, hogy csak modemként funkcionáljon? Keresem, de nem találom. Az előzőben még volt passthrough lehetőség. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: December 12, 2017 Utánajártam. Valóban csak a Telekom tudja bridge módba állítani a HGW-t, de azt mondta a szervizes munkatárs, hogy a következő firmware-ba már benne lesz ez a választható funkció. Szerintem kérik elég sokan, és ez mind plusz munka. Ezt akarják csökkenteni. Eleve kár volt kivenni. Más. Azt hittem modem módban minden letiltódik. Nem, megy a dhcp, wifi, stb. Nekem kellett letiltani. De amíg az internet bejelentkezési nevet vagy jelszót nem rontottam el (üresen nem lehet hagyni), addig a Sagem jelentkezett be és nem a routerem. Mindenképp be kell írni valami fals adatot hogy működjön. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: December 11, 2017 @Sándor Sárosi Rendben Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
4 Posztolva: December 11, 2017 Köszönöm. Holnap utána járok. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
5 Posztolva: December 11, 2017 Üdv @Sándor Sárosi Ennél a tipusnál telefonon lehet kérni a pppoe passthrough aktiválását úgy tudom. Ügyelj arra, hogy optika esetén csak egy pppoe session lehetséges. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Tudja valaki hogy hogyan lehet beállítani ezt az eszközt, hogy csak modemként funkcionáljon?
Keresem, de nem találom.
Az előzőben még volt passthrough lehetőség.
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon