Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Felmondás hűségidő alatt


bargergo

Kérdés

Sziasztok!

A felmondás feltételeiről szeretnék érdeklődni. Azt találtam a gyakori kérdéseknél, hogy ha hűségidő alatt mondom fel a szolgáltatást, akkor kötbért kell fizetnem. A kötbér pedig a szerződéskötéstől számítva az eltelt hónapok száma szorozva a havidíj kedvezménnyel.

Ebben csak a hűségidő kedvezménye van benne? (Tehát pl a Magenta kedvezmény és a több szolgáltatás után járó kedvezmények nincsenek benne?)

Hűségidő alatt lehet díjcsomagot váltani nagyobb/drágább hűségidős díjcsomagra, ilyenkor a hűségidő újraindul. Ebben az esetben hogy számítják az eltelt hónapok számát? A legelső díjcsomag megrendelésétől, vagy a váltástól?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Akkor ha hűségidő alatt feljebb váltottam áprilisban, és most felmondanám, akkor az eltelt hónapok számát áprilistól számolják?

Nem csak a hűségkedvezményt kell visszafizetni? Több szolgáltatásra, akkor is jár kedvezmény, ha nem vállalok rá hűségidőt, vagy nem?

https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3335/milyen_kovetkezmenyekkel_jar_a_telekom_otthoni_szolgaltatasok_lemondasa_megszunese_a_husegido_alatt_

Itt az áll, hogy " a határozott időtartamú szerződésre biztosított hűségkedvezmény esetén: a szerződés megszűnéséig igénybe vett havi díjkedvezménytől, "

Az ÁSZF mellékeletben azt írják, hogy "A Magenta1 kedvezménycsomag igénybevételéhez határozott időtartamú szerződéskötés nem szükséges, a kedvezménycsomagra vonatkozó szerződés határozatlan időtartamú."

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: bargergo
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

@bargergo

Igen áprilistól számolják.

Saját példám 2017.08.11 váltottam NetMánia XXL 120M Spec 1-ről  Otthoni Internet 250M Spec 1-re, felmondtam jobb versenytársi ajánlat miatt 2017.12.12.-én. A kötbér 4.406 Ft lett. A szolgáltatás pár percen belül megszűnt mivel már nincs 8 napos felmondási idő.

Számlán szereplő "Havidíj kedvezményt" kell visszafizetni. Ha van speciális kedvezmény azt nem kell visszafizetni.

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...