Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Magas ping esti órákban!


brothers

Kérdés

Sziasztok!

Megint írok... Ma próbáltam beszélni az ügyfélszolgálattal akik ide oda kapcsolgattak. Elmondtam,hogy központi hiba van mert nagyon sok telekomosnak ez a baja. Azt mondták ilyen panasz még nem érkezett! Nem is értem hogyan lehetséges ez amikor szinte mindenkinek ez a problémája. 1 hete folyamatosan 120-as pingem van online játékokban, de nem csak nekem. Sajnos ők nem tudnak segíteni. Idáig nem volt ilyen probléma. Tudnátok segíteni abban, hogy kihez tudok fordulni ezzel kapcsolatban? Van valami magasabb szintű műszaki ember aki meg értené a problémámat?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

14 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Jó akkor a 1412 próbáld meg :D

Nekem ez teljesen semleges nem esik sehogy... Mind a mellet golyózik a szemem a ping nem tudom meg pingelni magas a ping bla bla sztoritol. Két topical arrébb írtuk hogy NEM tudunk ezzel mit kezdeni itt. Nincs semmilyen erőforrás itt arra hogy bármi nemű ügyfél panasz kezelve legyen. Ezért írom sokadjára hogy 1414 mert ezt itt neked SENKI nem fogja megoldani. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Bocsánat hogy ezt leírom de akinek az internet pénzkeresési forrás kössön céges előfizetést. Nem azzal van baj hogy leírjátok hogy gond van hanem azzal hogy nem fogadjátok el hogy nem tudunk ebben segíteni és csak az ügyfélszolgálat felé tudunk tolni.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: anonymus
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hello, még egy tipp: szerintem Istvánék nem véletlenül hozták létre ezt a gaming menüt, a Ténél valószínűleg figyeli valami szaki az itt jelzetteket. viszont a "magas a ping az online játékokban" kábé annyira informatív lehet számára, mint egy autószerelőnek küldött üzenetben a "rossz az autóm, ha megyek vele, javítsd meg" leírás és kérés. és nem, én sem vagyok troll, csak szerintem részletek kellenének (játék, platform, eszköz, internet hozzáférés típusa, időszak, pl. mióta vagy napon belül mikor, miből gondolod, hogy másnál is ez van, mittudomén, ilyenek). különben nem sok értelme van itt írogatnunk B|

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...