Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Mobil telefon


Törölt_tag13

Kérdés

Van egy mobiltelefonom otthon. Tavaly egyeztettek velem adatokat, mig az orszagban voltunk. Mukodott utana es iden ujra kellene egyeztetni, ugy tudom. Majus vegen egy ideig otthon leszek. Ezert egy baratnom toltott a telefonomra ma.De mikor vissajottunk az USAba/ ahol elunk/, akkor is volt toltve a telefonomra.

 Nem jott sms a mai feltoltesrol. Nem engedi lekerdezni a #102 szamon, hogy mennyi osszeg van rajta. Akkor toroltek a kartyam, ahogy olvasom, tobb emberrel csinaljak . Miert csinaljak ezt? 

A kartyam, Domino es a tel. szam: 30/ *******

Ezt a telefont a regi baratok miatt tartottam meg, akik ezt a szamomat ismerik.

Ha ez igy mukodik, mint sok egyeb otthon, eleg szomoru es elkeserito.A penzt akarjak lenyulni, vagy miert csinaljak? Varom valaszukat , sos!!

 

 

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Danka
Személyes adatok megjelenítése
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Szia @hagi!

Domino szolgáltatás esetén valóban kötelező az éves adategyeztetés, de annak esedékessége előtt kétszer is értesítenek SMS formájában.

Részleteket angol nyelven itt találsz.

Biztos, hogy a jó számra ment a feltöltés? Ha véletlenül rossz szám lett ugyanis megadva feltöltéskor akkor sajnos az az összeg elveszett. Ha az USSD kód nem működik érdemes megpróbálkozni a telefon újraindításával (az néha csodákra képes), és újra megpróbálni vagy a honlapon keresztül ellenőrizni az egyenleget.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: szaboadam
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Hello @hagi, tavaly óta törvényi kötelezettség itthon a feltöltős kártyák évenkénti adategyeztetése. aki ezt elmulasztja, annak a szolgáltatója levágja a kártyáját (nem azért mert csúnya, rossz, gonosz, hanem azért mert az aktuális törvények alapján ezt kell tennie). tehát ha tavaly adategyeztettél, akkor onnét számítva 12 hónapon belül ismét kell. a kérdés az, hogy ez lejárt-e már? ha nem, akkor más okozza. első körben teló ki-bekapcs, mert lehet, hogy csak nem vagy feljelentkezve. utána próbáld újra (párhuzamosan olyan trükk is van, hogy felhívod, mert a bemondás alapján elég jól belőhető, hol van akadás: nem elérhető, ki van kapcsolva a forgalomból, a hívott számon előfizető nem kapcsolható)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...