Ugrás a tartalomhoz
  • 0

PS4 Pro


Terwet

Kérdés

7 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Srácok @Telekom!

Van két hatalmas cég, Telekom és Sony. A Telekom árulja a Sony megasikerét, a Playstation-t. Na már most azt mondani 2017-ben egy telkom cégnél, hogy nehéz megjósolni egy tech cég termékének készletét mind mennyiségben, mind időben... komolyan. Ez nem Delphoi. Hát ez olyan, mintha Lőrinc nem tudná, hogy melyik tendereket fogja megnyerni.

Van valaki az értékesítésen, vagy a beszerzésen, aki tudja, hogy a hónapok óta “Újabb készlet várható” termékek mikor érkeznek be? Csak van valaki, aki tud döntést hozni arról, hogy hajlandó-e a Telekom készletet fenntartani a legkelendőbb játékkonzolból, ha már egyszer a webshopban kínálja. :)

Ráadásul feliratkoztam készletértesítőre, mert engem a 288000 Ft-os PS4 Pro csomag érdekel. Augusztusban egyetlen egyszer kaptam értesítőt, és után fél órával (fene enné meg a haszontalan meetingeimet) már mind elfogyott. Mind? Fél óra alatt. Mennyi az? Egy vagy kettő volt eladó? :S 

Ráadásul piaci ár felett kínálnátok “kamatmentes” részletre, ha lenne, én meg hajlandó volnék 2 évre lekötni magam újra cserébe a készülékkedvezményért és a részletért, de így hogyan?

És mindjárt itt a Black Friday, meg az összes ajándékozós ünnep, amikor megint az lesz, hogy a világ összes készlete nem elég.

Nagyon szépen kérlek benneteket, derítsétek ki, hogy miért van konstans készlethiány nálatok!

Köszi!

Tomi

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Üdv!

Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval. Nem kevés, 30-40.000 Ft-os felárakról beszélünk több, mint 2 éves konzol csomagok esetében is. Véleményem szerint ilyen feltételek mellett a minimum az lenne, hogy folyamatosan van elérhető készlet. Jelen helyzetben nem sok minden indokolja azt, hogy egy vásárló a Telekom felületét válassza a készülékvásárláshoz. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Kuzuri
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Szia, Dániel! Türelmedet nagyon köszönjük! Sajnos egyelőre nincs pontos információnk a PS4Pro érkezésével kapcsolatban, nagyon várjuk, és amint a gyártótól megérkezik a készlet, azonnal megrendelhetővé válik. Javasoljuk, ha még nem tetted állíts be készletértesítőt oldalunkon. ^Szilvi

Ezt kaptam a mikor lesz kérdésre messengeren.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...