Ugrás a tartalomhoz
  • 0

optika


géza22

Kérdés

14 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 4

Szép napot neked is!

Szeged ED3 által lefedett terület, amivel TELJESÍT minden Uniós elvárást. Többi település is ED3-al ellátott terület szerintem.

Emlékeztetőül

A Kormány a Nemzeti Infokommunikációs Stratégia célkitűzéseként, összhangban az Európai Unió Digitális Menetrendjével vállalta, hogy 2020-ra minden háztartás számára elérhető legyen a legalább 30 Mbps sebességű interneteléréshez való hozzáférés lehetősége és hogy a háztartások legalább 50%-ában 100 Mbps-os internet-hozzáférés álljon rendelkezésre. A Szupergyors Internet Program (projekt)-szervezeti kialakítására a KIFÜ-ben került sor 2014-ben.

Jelenleg a Telekom Maximum  500/22 Mbit sávszélt biztosít 

Budapest II., III., X., XVI., XVII., XVIII., XX., XXI. és XXIII. kerületei, Apátfalva, Balástya, Baracs, Bernecebaráti, Budakalász, Dévaványa, Domaszék, Dunabogdány, Dunakeszi, Esztergom, Ferencszállás, Fót, Füzesgyarmat, Göd, Gyál, Gyula, Hódmezővásárhely, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Kemence, Kisapostag, Kismaros, Kisoroszi, Kistelek, Kóspallag, Köröstarcsa, Letkés, Létavértes, Makó, Márianosztra, Mezőberény, Mezőfalva, Nagybánhegyes, Nagybörzsöny, Nagykarácsony, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagyvenyim, Perőcsény, Piliscsaba, Pomáz, Pusztaszer, Remeteszőlős, Solymár, Szegvár, Szob, Szokolya, Tahitótfalu, Tésa, Vámosmikola, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Zebegény.

Ezeken a településeken, a többin pedig 250/20 vagy 100/10 maximális sebességet biztosít és törekszik a 500/22-es csomag bevezetésére. 

Ezáltal a Koax hálózat bőven teljesíti az elvárt paramétereket, ahol pedig vdsl -van ott vagy azt fejlesztik vagy cserélik optikára. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: anonymus
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Igen megvagyok sértődve, mert ha leírom a választ. Nem reagálsz rá semmit, nem mondasz rá semmit. Leírtam már sokszor hogy, ED3 koax teljesít minden elvárást. Nem lesz kiváltva optikával... Előbb legyen ott normális hálózat ahol, most csak szakadozó sz*r adsl-van.  Megnyugodhatsz hogy koaxra nem kap pénzt a Telekom. Sportra több miliárd jut, ez meg vagdalkozás csak valjuk be .... 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Unios pénzek felhasználásának szigorú szabályai vannak, ahol nincs semmi, ahol nincs meg a 30 mbit meg majdani 100Mbit első sorban ott használható fel. Koax hálózatra nem használható fel unios pénz. Általad sorolt helyeken koax van ha jól tudom, Szegeden biztosan. Az meg teljesíti az elvárásokat.  

Budapesttől szakadjunk el szerintem,,, optikázott a T Szentendrén, Velencén és másik 1000+ helyen az elmúlt években, pl 29-es körzet. Illetve nem árt tudnod, hogy Budapesten se fenékig tejfel... Bp 13 pici részében koax, többiben adsl max 20mbit de az már a plafon. Most optika van ott. 12 ker egészében Telekom adsl 10Mbit.... Borzalmas állapotok voltak, most optika van......

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Legfőképpen azért, mert akkor évekig nem dolgozna. Helyette járná csak az országot, ami nem lenne olyan jó a cégnek. Ha huzamosabb ideig nem töltené be a vezérigazgató a feladatát. 

 

Pont- pont optikát bármikor visz bárhova a T, De erre a Telekom Nagykereskedelmi igazgatóságtól kell árajánlatot kérned. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

ezért kelene lecserélni koaxot telekomnak  optikára telekom érdekes  ad kormány és unio fejlesztésre pénzt 2018  csak nem jut 20 éve szegedre ásothalom rőszke ruzsa őtőmős morahalom domaszék politika van bene aszért   nem          fejleszt  telekom nem nézi lakoság igényét 21 szászad moder tegnologiát   it forumba amit irnak lakoság  nem veszi komojan telekom  és nem jut el telekom vezérigasztonak irások 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

amit irnak lakoság forumba nem veszi komojan telekom  nem adnak választ kérdésre kedves anonymus ot kérdés  mért nem fejleszt telekom optikát én hányszor irtam telekomak süket fülekre szol  de sportra  tőb milliár van pénz telekomnak  de  pénz nics optika fejlesztésre telekomnak nem érdekli  lakoságot mi igénye   igénybe tudja moder 21 szászad intennetet 2000 megabit internete   telelom hirdeti honlapon 2000 megabit intenet     csak asz baj hogy  szeged ásothalom rőszke őtőmős morahalom domaszék  nem tudja elérni szolgáltatás 50 év mulva   fogja elérni nem kel hirdetni telekomnak szolgáltatást  20 év alat nem csinált fejlesztézs ezért vagyun megkúlőmbószte vagyunk és sérelmezem eszt telekom részéről

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

mért fejleszt optikát budapesten nyirenyháza   nagyob városba csinál optikát telekom  nem vagdalkozás amit irok  mert unio ad pénzt és magyarkormány optika fejlesztésre  ahol már koax  van ot nem fejleszt telekom érdekes ara adjál válasz kedves anonymus hogy mért nem csinálta meg fejlesztes 20  évalat telekom szeged őtőmős ruzsa zákányszék morahalom domaszéken optikák budapesten hányévevan optika nagyob városokba van  holvan optika falvakba  én mindig moder  tenikára vagyok hive  én akor hogyan fogom elérni 2000 megebit internete  már van ojan szolgáltato 2017 szeptemberbe  csinálja optika fejlesztés látod van ojan szolgltato aki már halgato lakoságra 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...