Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Rendelès adategyeztetès


Aaron

Kérdés

Sziasztok!

Párom még péntek délben rendelt egy új előfizetést készülékkel, azóta nem történt adat egyeztetés vele telefonon és a szállítást Szerdára kértük mobil előleg megfizetèse mellett futárral. A rendelèsnek a rendszer által létrehozott Telekom fiókban nincs nyoma, ezért 11 èn felhivta a párom őket és az ügyintéző hölgy mondta hogy minden rendben van a rendelés halad a maga Medrèben. Bármit is jelentsen ez. Az lenne a kérdésem hogy lehetséges hogy nem is fognak telefonálni egyeztetés miatt? És ha bármi van a rendelèssel a rendszer fog értesíteni? Mert még a rendelés pillanatában jött egy mail hogy "Jóváhagyás alatt" azóta pedig semmi.

És a mailba bele van írva hogy ha Szükséges jelentkezni fognak egyeztetès Vègett.

 

Előre is köszönöm a választ.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 4

Szia!

Ha meglévő előfizetés mellé lett véve az új előfizetés és az előleget online kis is egyenlítettétek, elképzelhetőnek tartom, hogy nem fognak keresni adategyeztetés / jóváhagyás miatt, hanem majd jön egy sms és email hogy átadásra került a GLS-nek a csomag, utóbbi értesítő a szállítás napján reggel szokott kimenni a GLS-től , az sms értesítő meg van, hogy akkor jön meg amikor már rég ki lett szállítva a csomag.

Én otthoni részhez vettem Tv-t, senki nem keresett csak egy sms jött, hogy 30 napon belül kiszállítják, aztán ismerősömet kérdeztem h nyomkövetéshez adjon már egy csomag azonosítót hogy legalább tudjam mikor jön meg a tv, le is szállították 4 nap alatt.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...