Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Akciós adatforgalom a foci vb-re


Dezsike

Kérdés

Sziasztok!

2 éve a foci eb alatt korlátlan tv go használatot kaptam, tavaly pedig abszolút korlátlan adatforgalmat a nyárra. Holnap kezdődik a foci vb, de nem találtam információt arról, hogy idén is lenne hasonló akció (nem vagyok magentás, különálló mobil előfizetésem van, tv gohoz van hozzáférésem). Szeretném út közben követni az eseményeket, de nem éri meg emiatt felváltanom a korlátlan adat opcióra majd vissza, mert megszűnne a havidíj kedvezményem. Ezért érdeklődnék, hogy idén lesz-e hasonló akció? Mert ha nem, még ma elmennék egy másik szolgáltatóhoz korlátlan adatot tartalmazó hűség nélküli csomagot venni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

6 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 4
15 órája, anonymus írta:

Szerintem már nem lesz, késő van már ilyenhez. 

Sajnos igazad lett, elfogyott mobilnetről bár maga a tv go felülete bejött, semmilyen tartalom nem nyílik meg, [ContentList Oerr_ott_1] hibakóddal leáll. Bár néztem, hogy tematikus opcióként megrendelhető a korlátlan tv go, de ennyiért?! Ennyit már nem ér a dolog.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2
11 órája, anonymus írta:

Végig pörgettem tegnap, a nyári kampányt, de eddig nem szerepelt benne ilyen elem. Szerintem már benne kéne lennie, :( ha tervezik. 

Élesben is kipróbáltam meccs alatt, nem megy sajnos :( Még úgy sem, hogy WiFiről elindítottam és menet közben átváltottam mobil kapcsolatra, egyből megszakadt az adás. Ráadásul a beígért 72 órás visszanézést sem találom a tv goban (a meccs végét emiatt nem láttam és érdekelne).

Sajnálom...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...