Ugrás a tartalomhoz

Segíts a hello holnap! alkalmazással!


teherwagon

Ajánlott posztok

Hello, kicsit offtopicnak tűnhet, de nemes a cél, és a Telekomhoz kapcsolódik, így megkérdezem. Tudtad, hogy a hello holnap! applikációval pénz nélkül támogathatod 11 civil szervezet munkáját? Én és a pici feleségem már egy ideje használjuk az alkalmazást, 154 pontot gyűjtöttünk össze, ami a Telekomon keresztül 15400 Ft adományt jelentett nekik. Csepp a tengerben, de sok kicsi sokra megy ugye, így nagyon örülünk, hogy ezzel is segíthetünk. Ha van egy kis időd, segíts te is!

Sokan sokféleképpen igyekszünk segíteni másokon. Vannak, akik lehetőségeikhez mérten adományt adnak, mások önkénteskednek, időt és energiát áldoznak arra, hogy környezetünk élhetőbb legyen, vagy szebbé teszik embertársaink, de akár egy kutyus napját. A hello holnap! mobilapp azoknak készült, akik szívesen vesznek részt fenntarthatósághoz kapcsolódó rendezvényeken, mint például egy Fenntarthatósági Nap, szívesen kapcsolódnak környezetvédelmi akciókhoz, esetleg szeretnek sportolni, és örömmel segítenek másoknak is abban, hogy sportolhassanak. A hello holnap! mobilappal szinte játszva, egyszerű pontgyűjtéssel segíthetsz.

Az appot Android és iOS rendszerű telefonodra egyaránt telepítheted, aztán már kezdheted is a pontgyűjtést.

  • A heti tippekkel 1-1 pontot szerezhetsz. Ezek a tanácsok segítenek, hogy környezettudatosabb legyél, pl. ne pazarold a vizet, minimalizáld a hulladéktermelésed, vagy a helyi termelőktől szerezd be a termékeket, így csökkentsd a karbon-lábnyomod.

  • A heti tippek mellett akciók és események is vannak az appban, amelyekhez csatlakozva további pontokat gyűjthetsz. A rövidtávú kezdeményezések általában egy adott rendezvény köré szerveződnek, míg a hosszútávú akciók több hónapon keresztül elvégezhetők. A rendezvényeken keresd a hello holnap! QR kódot, aminek beolvasását követően máris eladományozhatod a gyűjtött pontok értékét. De jöjjön pár példa: a Transparency International Magyarország antikorrupciós kvízét december 31-ig bárki kitöltheti, cserébe 2 pontot írnak jóvá neki. Pont jár azoknak, akik részt vesznek a Humusz szövetség eseményein, együtt futnak a Suhanj! Alapítvány csapatával, feliratkoznak az Afrikáért Alapítvány vagy a Patrónus Ház hírlevelére, ültetnek egy fát a hello holnap! pagonyban, leadják használt készüléküket a Magyar Telekom üzleteiben, vagy olyan terméket vásárolnak a Telekomtól, ami hello holnap! jelöléssel ellátott.

És a lényeg! Hogyan lesz a pontból pénz? A hello holnap! applikáció a Magyar Telekom alkalmazása, a vállalat pedig az appon keresztül lehetőséget ad számodra, hogy az összegyűjtött pontokat 1 pont = 100 forint értékben eladományozhasd a 11 támogatható szervezet egyikének-másikának. A pontjaidat a Telekom forintosítja. Te gyűjtöd, ők beváltják, te eladományozod, és ezzel sokak munkáját támogatod. Ennyi az egész.

2018-ban a hello holnap! applikáción keresztül az alábbi szervezeteket támogathatod - a nevekre kattintva megismerheted a szervezetek munkáját is:

Afrikáért Alapítvány

ArtMan Egyesület

Autistic Art Alapítvány

Etyeki Állatvédő Egyesület

Felelős Gasztrohős

Humusz Szövetség

Magyar Élelmiszerbank Egyesület

Magyar Természetvédők Szövetsége

Patrónus Ház

Suhanj! Alapítvány

Transparency International Magyarország

telekom_web_hello_holnap_ujszervezetek-1280.jpg

Itt találod az applikáció részleteit a Telekom honlapján, ez meg egy jópofa video róla

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...