Ugrás a tartalomhoz
  • 2

Spíler 2, spíler extra


AlcohollicA Hun

Kérdés

  • Válaszok 256
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 4

Naponta kérdezitek többen, naponta másoljuk be ugyan azt a választ. Holott mindent elmondunk amit lehet. 

Az új Spíler csatornák ügyében folyamatos az egyeztetés a TV2 csoporttal. Mindenképpen arra törekszünk, hogy megtaláljuk a lehető legjobb megoldást, hogy a Spíler csatornák tartalmai elérhetővé váljanak a Magyar Telekom ügyfelei számára. A mai nappal nem lesz elérhető kínálatunkban egyik újonnan bevezetésre kerülő csatorna sem, de amennyiben bármilyen változás történne, abban az esetben több felületünkön is, valamint számlavégi üzenetben és az ÁSZF módosításokban (https://www.telekom.hu/.../szolg.../aszf/aszf_modosulasok...) is tájékoztatunk Titeket. Megértéseset köszönjük! 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4

@AmandaD

Nem hinném hogy ez lecseszés lenne. Egy tény megállapítás, hogy naponta meg van kérdezve. De szerinted nem felesleges naponta megkérdezni? Szerinted ha van olyan információ, amit ide ki lehet írni, akkor az nem írjuk ki? Igérjük neked - és azt hiszem talán a többiek nevében is mondhatom - hogy ha tudunk valamit, itt ezen a platformon közre lesz adva. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4

- Lecseszés részemről nem így szokott kinézni

-Nézd el nekünk kérlek hogy nem én és nem @btz illetve a többiek intézik a csatornákat. Többször kérdeztük kértünk infot a cégtől, ez a hivatalos álláspont amit fent és fent bemásoltam.  

-Igen ez egy ténymegalapítás volt részemről

-Jah és igen, amit tudunk és közre adhatjuk azt közre adjuk itt. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4

A Spíler2 és Spíler Extra csatornák ügyében még tartanak az egyeztetések a TV2 csoporttal. Mindenképpen arra törekszünk, hogy megtaláljuk a lehető legjobb megoldást, hogy az új Spíler csatornák tartalmai elérhetővé váljanak ügyfeleink számára. Pontos információnk jelenleg sajnos még nincs. Sportrajongó ügyfeleink jelenleg a következő csatornákat találják meg kínálatunkban: M4 Sport, Sport1, Sport2, Eurosport1, Eurosport2, Spíler1

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4

Hello @AmandaD, ügyfelek vagyunk, mi te (lásd fórumszabályzat, amit a regisztrációkor elfogadtál, a Té csak a felületet adja). annyi az előnyünk, hogy superuserként sok infót megkapunk, hogy segíthessünk itt a fórumon. és átolvasva a topikot nem tudom, honnét vetted, hogy bárki le***** (a fórum azért van, hogy kérdezhessünk, megmondhassuk a magunkét, így minden oké)

másrészt (ez már mindenkinek, hello mindenki) nem leszek népszerű, mert szokás szerint a logika oldaláról nézem :D a Spílert a publikus mérések alapján lényegében senki nézi, cserébe ha a kettes is sportcsatorna lesz, akkor a közvetítési jogok és a csatorna gazda által rárakott haszonkulcs miatt ***** drága (és ugyanúgy százalékosan mérhetetlen nézettség várható). na most, mivel az árát nem tudják ránk nyomni (valami tavalyi szabály, ami sok esetben hasznos, ilyen esetekben gáz), így a Té dönthet, a működési költségei kárára berak egy drága és az ügyfeleinek 99,9%-a által nem nézett, így a 99,9% számára pluszban átlapozandó csatornát, vagy egyszer élünk (nem számít a költség, és a túlnyomó többség bosszúsága) alapon a 0,01%-nak kedvez. nem tudom, mit főznek éppen a boszorkánykonyhájukban, de ha én lennék a góré, tuti nem így raknám be (nem én vagyok, így türelemmel várok, mi lesz a vége, nekem, a 99,9%-hoz tartozónak kedveznek, vagy a Spíler-fun 0,01%-nak). a kecske-káposzta megoldás az lehetne, ha kidobnának egy új csomagot, amiben benne a Spíler2 is, így aki akar, valami plusz baksisért válthatna rá (Spíler-funok igen, én nem, így közös boldogság azzal, hogy én azért bosszankodnék az újabb átlapozandó csatornahely miatt, de ha ez a Spíler-funoknak örömet szerezne, akkor én bevállalnám)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4

@teherwagon Én se leszek vagyok népszerü, és sajtàt véleményem. De foci jogok vándorolnak, elvárás hogy minden foci csati legyen bent. Ne emelkedjen az ár, aki nézni akarja ne keljen többet fozetnie. Nekem ez a méreg az egészbe. Ha meg elmegy onnan a foci, marad plusz egy sport csatornánk. Nem akarom folytatni mert annak sanszos hogy banhammer a vége.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4
1 órája, zoli62 írta:

A Spílernek és a szolgáltatóknak is az az érdekük, hogy a csatorna látható legyen. Másrészt a T mint (volt) monopolszolgáltató lobbizhatna leginkább azért, hogy változzanak a jogszabályok, a műsordíj helyett a tévétársaságoknak kelljen fizetni fenntartási díjat, hiszent azok meg a reklámbevételekből nyereségesek. Amíg ez nem lesz így, addig az ilyen jogdíjváltozás utáni mondvacsinált nézettségi adatokra hivatkozó tárgyalások mind bohózatba fognak fulladni.  Hasonló volt az emlékezetes két évvel ezelőtti NG ügy is.

Mai helyzet borzalom, anno nem T-nél máshol csináltam ezt. Veszek egy csatit, kapok mellé még négyet. Azokat el se oszthtom mert nmhh. Elszámolnom kell a nmhh fele a csatorna fele. És tárgyalni mi mennyi hogy merre. Kicsi cégeknél lazán kijön hogy hmm egy efin 50ft haszon.  Akkor még én fizettem az encodert, a fejet kártyát,, monitor rendszert. Jah és én megyek a csatornához hogy szabad?? Had oszam el a csatornádat léccccccci. De a jel forrását és én teremtem meg persze. Amihez manapság kevés a sat vagy eze kell egy pont pont optika. Ezek csak a jéghegy leg leg teteje.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4

@AmandaD

Azt értem, hogy ezek a csatornák adták ezeket a meccseket, de a Telekomnak a csatorna tartalmához nem sok köze van, így nyilván a TV előfizetői szerződésedben sem szerepel semmilyen tartalmi kitétel, így az elvárásod nem értem, miszerint a Telekomnak közelessége lenne olyan csatornát nyújtani neked, amin ezek a meccsek mennek. 

A T majd nyilván lép, ha lezajlottak a tárgyalások a csatorna tulajdonosaival, aszerint, hogy miben sikerült megegyezniük. Ha erről a döntésről lesz információ, akkor itt közzé lesz téve. 

@zunicum

Nem tudom, hogy ki vagy te és mi alapján érzed úgy, hogy a SUPERUSEREKET ilyen jelzőkkel minősíted, de én nem láttam itt egyszer sem, hogy te letettél volna bármit is az asztalra a fórumon kérdezők részére, így nem értem mire fel ez a minősítési szöveg. A fórum számodra is nyitva áll, lehet segíteni a felhasználó társaidat ahelyett, hogy másokat minősítenél, olyanokat akik már nem egy esetben oldották meg fórumtársaik problémáit, mialatt te kb semmi konstruktívat nem tettél

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4

Azt hogy az összes tv néző hány százaléka foci rajongó mennyi a  zene, film stb stb. Elveszíthet egy tábort igen, de kérdés mekkorát ? Ezt nem fogjuk megtudni soha. 

Hozzászólásod többi részére pedig érdemben nem válaszolnék. Annak fényében főleg, HOGY HA MI SEM KAPUNK INFOT MERT ÜZLETI TITOK, AKKOR CSAK ISMÉTELNI TUDUNK, 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4
19 órája, AmandaD írta:

Nem értem, mit nem tisztem nekem megítélni? Téged, vagy a Telekomot? Vagy mit is?

Elfogadom, hogy nem mi, a sportot szeretők vagyunk többen. De szerinted is azért csak van egy tábor, akit elveszíthet a Telekom. Szerintem ez nagyon nem tetszene a főnökeidnek. És akkor újra leírom a legelső hozzászólásomban írottakat: Van a Telekomnak még egy pár napja, hogy megtegye a szükséges lépéseket. Ha nem teszi, van más szolgáltató is. És hogy miért lépek le Tőletek? Nos a hozzád hasonló stílusban válaszolgató, magukat bennfentesnek feltüntető, de igazán semmire válaszolni nem tudó, emberek miatt.

Először is azzal kezdené, hogy nem vagyok Telekom előfizető, de az itt olvasottak után muszáj voltam regisztrálni és válaszolni a rengetek f........ra, amit ráadásul le is írtál. 
1. A megkötött szerződésed nem a sport közvetítésekre vonatkozik. Sem a La Liga sem a BL közvetítésre. Azok a csatornák továbbra is elérhetők, amik eddig adták ezeket a sportágakat. Arról egy szolgáltató sem tehet, hogy vannak Magyarországon olyan vállalkozók akik azt gondolják, hogy bármit megtehetnek, és folyamatosan felborítják a médiapiacot.
2. Kíváncsi lennék, hogy ha azt mondaná a szolgáltató (nem csak a telekom, hanem mindegyik), hogy fizessél +2500 ft-ot azért hogy elérhető legyen számodra a csatorna,  akkor még mindig a szolgáltató lenne a hibás, vagy onnantól kezdve a Spíler TV jogait közvetítő céget szapulnád.
3. A jelenlegi viszonyok között ne is gondold, hogy ha te előfizetsz a Spíler 2-re akkor onnantól kezdve tizenévekig (lásd La Liga - Sport1,Sport2) azon a csatornán fog menni az általad szeretett bajnokság. És ha lesz egy következő váltás, aki még többet fog kérni a jogokért, akkor vagy megint lenyeled, hogy többet kell fizetned, vagy hőböröghetsz tovább.
4. Létezik online stream, ami addig, míg véget nem érnek a tárgyalások, és pont nem kerül az ügy végére, megoldást jelenthet a problémádra.
5. A többi nagyobb multinál sem elérhető jelenleg a Spíler 2 (https://444.hu/2018/08/17/milliardokat-koltott-ra-a-tv2-megse-lehet-spanyol-es-olasz-meccset-nezni-a-hetvegen)
6. Mondom ezt az egészet úgy, hogy semmi mást nem nézek a TV-be, csak sportcsatornákat, és annak idején hihetetlen volt számomra hogy a Premier League a NÉGY BETŰS kínálataiból eltűnt. Ott én is a váltás mellett döntöttem, de jelenleg már van annyi eszem, hogy csak azért nem fogok szolgáltató váltani, mert egy kiskirály azt gondolja, hogy mindent meg lehet tenni Magyarországon.

Ismétlem, én is várom, hogy kiderüljön mi lesz a csatorna sorsa, de azért nem, ártana racionálisan gondolkozni, nem csak az embereket szapulni...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4
3 perce, AmandaD írta:

Ha már újra sikerült írnom, akkor had mondjam el, ezek a Professzor meg Elnök, meg "Világura" és egyébb titulusokat miért nem szüntetitek meg? Gyerekes és kicsit idi***ta is.

Szerinted mi kértük ? T adja ezeket a neveket. De gondolom erre nem gondoltál, csal arra hogy megalománok vagyunk. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4
2 perce, btz írta:

@AmandaD

Ti osszátok itt kb a semmit, mi pedig a semmire reagálunk és így az egész egy nagy semmi lesz. Erről nem mi tehetünk. Mi megtettük a dolgunk, leírtuk amit a 1414-en az ügyfélszolgálat is mondana vagy az írjon nekünk formon keresztül írt leveletekre is reagálna a Telekom. Ennyi a dolgunk. Már mindenki továbblépett volna ha fel tudnátok dühöngés nélkül dolgozni. Igen én mondom, hogy ez az egész topic ilyen formában hasztalan, és nem miattunk ilyen. 

Hagyd rájuk az egészet, nem fizeti a T az *****t gyógyszert. Amit ezek után kell szedned. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...