Ugrás a tartalomhoz
  • 2

Spíler 2, spíler extra


AlcohollicA Hun

Kérdés

  • Válaszok 256
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 4
Ekkor: 2018. 09. 11. at 20:48, AmandaD írta:

kösz, hogy figyeltél, illetve nem. Láthattad, hogy a "hűség" miatt nem léphetek le a T. -tól. (nem állok olyan jól anyagilag, hogy fizessek)

Emberként nem bántottalak, ha úgy tűnt, bocs.

(a legjobb b.nőm sem túl okos, én mégis imádom)

És tényleg bocs. Kicsit ***** voltam. :)

** már nincs az a akciója hogy olcsóbban ad mindent amíg tart a T hűséged ?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4
3 perce, btz írta:

@anonymus

Pedig én T bérenc vagyok állítólag ? @István Kafetériában fogom kérni a gyógykezelésem megtérítését ?

De ennyi T bérenc nem lehet  :D meg akkor a facebbok-ra mért nem vesz ilyen bérenceket a T ?  Deee amúgy igen ezt a kafetéria vonalat támogatom.  

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4
3 órája, zoli62 írta:

Bármennyire is magyar valóság a bohózattá váló szolgáltatók általi tárgyalásosdi a TV2 csoporttal, egy másik szolgáltató fórumán írták:

"A tárgyalások zajlanak ez a hivatalos információ. Amúgy meg a nagyok közül kettőnél már van szerződés, de hogy kinél az még titok. A szerződésben vannak indítási időpontok is. Egyelőre ennyi. :) "

"Oly annyira, hogy már több megállapodás is született, csak várakozás van, mert egy más eseménnyel összekötve (akkor, vagy nem sokkal az után) kerül kínálatba, a három nagy szolgáltató közül kettőnek az előfizetői már bátran vághatják a centit (kérdésekre nem válaszolok, már így is többet mondtam, mint lehetett/kellett volna)... "

 

Gyanítom csomagban kínálja a TV2 csoport a Spíler 2 a nagyobb szolgáltatóknak (mert úgy olcsóbb mint külön), és mivel a másik két csatorna még el sem indult ( Jocky TV és Moziverzum ) addig be se kerülhet a Spíler 2.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4

@rootbocs beragadt

@Laketti

Mert a kultúrádat már megmutattad itt a fórumon. Ész nélkül neki álsz hőbörögni az Epic Drama topicban a Spíler2-ről, egy értelmes konstruktív hozzászólást nem adtál még a fórumhoz, nem nehéz ebból messzebb menő megálapításokat tenni rólad. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

@AmandaD

Nyilván csak eldőlt dolgokról lehet információt adni, addig felesleges azon filózni, hogy lesz e nem lesz e. Ezért nem lehet mondani semmit. Az oké, hogy köztudott, hogy XY műsor melyik csatornán lesz, de ez még mindig nem ok arra, hogy a Telekom biztosan betegye. Bár biztos hogy sokakat érdekel, sokakat pedig ugyanakkor  nem.

Persze biztatatunk, bár nem mintha sokra mennél vele, de ha így neked könnyebb akkor kiírom: Hajrá Amanda! ?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

@zunicum

Sem moderátora, sem adminisztrátora nem vagyok a fórumnak. A SUPERUSER egy rang ezen a fórumon, mint a Tag is, csak a SUPERUSEREEK mint olyanok, nem egyszer konstruktívan segítették ennek a fórumnak a működését. 

Ha nem nézzük a "tájszólást" vagy "helyesírást" (nevezzük ahogy akarjuk) akkor Gézabátyánk teljesen korrekt tájékoztatást kapott, hogy várjon türelemmel, amíg döntés születik arról, hogy bekerül e vagy nem kerül e be a csatornakínálatba a Spiler2. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

@Zsolesz1975

Sajnos a tárgyslások még tartanak a csatorna tulajdonosával, így bármilyen dátum, határidő hitegetés lenne csak és még a tárgyalás kimenetelét is begooyásolhatná, így a szolgáltató csak annyit tehet, hogy kéri az előfizetők türrlmét. Mi is csak ezt tudjuk továbbítani felétek. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

@AmandaD

Részemről már kaptál rá választ (azért írom, hogy részemről, nehogy azt hidd hogy ez a Telekom hivatalos válasza. Nem. Ez itt btz válasza a Telekom közösségi fórumán): A Telekomnak egy csatornáról való tárgyalás során többmindent kell figyelembe vennie, többekközött azt is, hogyha ezek a műsorok végetérnek, akkor ott lesz egy kb tartalom nélküli csatorna, amit senki nem néz, fizetni pedig ugyanúgy kell utánna is. Ezért sem teheti meg, hogy egyből ugrik a tartalom tulaj kényekedvére és beveszi a csatornát mert ott megy az a bizonyos műsor, ami ugyan sokakat leköt, de legalább uganannyian vannak akiket nem. Bár fontos a foci, de ez nem feltétlenül követeli meg azt, hogy egy csatornát feltétlenül be kéne venni, akár potyogjanak piros jegesmedvék az égből, akkor is. 

Nem védjük a védhetetlent. Mi nem vagyunk intézkedési pozícióban. A fórumon a SUPERUSEREK maximum annyit tehetnek, hogy továbbítják a Telekom válaszát és ennyi. Csodát mi sem tudunk tenni. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Hiába lehetett tudni azt hogy két hónapja lesz Spíler 2, amíg a tulajdonos nem ajánlja ki a szolgáltatónak a portékáját addig nincs miről tárgyalni. A többi múlti se tette be, csak egy kicsi, ez nem tűnt fel senkinek? Gondolom nem véletlenül, jó magas árat kérhet a Spíler! Egy tárgyaláson, mind a két félnek engednie kell, hogy sikeres legyen egy tárgyalás. Mi semmilyen rendszerhez nem férünk hozzá, nem látjuk milyen kampányok lesznek a közeljövőben, nem tudjuk milyen csatornák kerülnek be stb, mindig kilincselni kell ennél meg ennél az embernél ezért meg azért ha valakinek felmerül kérdése valamivel kapcsolatban a fórumon és nem járunk mindig sikerrel. Hiába kérdezzük naponta, a válasz ugyan az. Majd akkor tudjuk meg mi is ha szólnak hogy ekkor meg ekkor lesz. Szóval érdekes elvárásaitok vannak, hogy olyanról írjunk amiről még mi sem tudunk, de még azok se tudják, akikkel kapcsolatban állunk.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

@AmandaD

Nem tudom milyen további infót vársz, mikor már leírtunk mindent, ami leírható. 

Nem azt írtam, hogy mi a Telekom vagy bárki más annyira félne ettől, de azért számításba kell venni ilyeneket is egy tárgyalás során. Nem úgy mennek a dolgok, hogy akkor minden szolgáltató ugrik a Spiler2-re mert ott egy elég nézett műsor megy jelenleg.

A Spiler sem került be egyből a kínálatba, pedig akkor is hasonló helyzet volt. Mikor mind a szolgáltató, mind a tartalom tulajdonos részéről elfogadható megállapodás megköttetett, bekerült a kínálatba, erről mindenki időben tájékoztatva lett, ahogyan ez majd történni fog a Spiler2 esetén is, amennyiben a pozitív  vegy negatív döntés megszületett ezügyben. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

@AmandaD

Nyilván valamelyikről tovább tartott a tárgyalás valamelyikről kevesebbet, de a döntés megszületett. 

Nem keresünk semmilyen kifogást. Leírtuk ami van, neked ez nem elég. Erről mi sajnos nem tehetünk. Ennyi. 

Szerintem sem kell ezt ragozni, te ragoztad eddig is az "érdemi infó" várással. Én már az elején leírtam, hogy ha majd lesz "érdemi infó" majd közölve lesz, nem volt még visszatartva soha. Olvass vissza. 

Addig pedig várj türelemmel. Szép estét neked is. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3
37 perce, *****33 írta:

hat nem tudom miert nonszensz az, hogy szeretnem tudni mit kapok a penzemert.

Az előfizetett csomagban található csatornákat kapod a pénzedért, kivéve ha az piaci változások miatt ez módosul (pl megszűnés). Másról nem szól a szerődésed, amit alá is írtál, így nonszensz olyat követelni ami nincs benne. 

38 perce, *****33 írta:

ertem en hogy sok minden nem rajtuk mulik, de az milyen uzlet hogy csak a vevo vallal kockazatot ??

Ez egy ilyen kávéház. Aki szerződést köt, az annak tudatában tegye, hogy az nem garancia arra, hogy XY műsort biztosan látni fog. 

41 perce, *****33 írta:

az a minimum hogy kilephessek a szerzodesbol ha szamomra kedvezotlenul modosul a sugarozott musor.

Természetesen kiléphetsz, hűségidő esetén kötbér megfizetése mellett vagy hűségidő nélkül bármikor. Hűséggel nyilván semelyik szolgáltató nem fog ilyen feltétellel szerződni veled sem mással. 

45 perce, *****33 írta:

 

Abban megegyezhetunk hogy az hogy a spanyol liga kaliberu szorakozas nem elerheto az meglehetosen kedvezotlen valtozas.

Én elhiszem, hogy kedvezőtlen, de mivel nem a műsor láthatására szerződtél, így jogi értelemben sajnos panaszra nincs lehetőséged. 

Van valami kiemelten nagy fontosságú sportesemények továbbításáról szóló törvény, amit alapján a tartalomtulajdonost lehet noszogatni, de nem ismerem a rendelkezéseit, így aszerint nem tudom megállapítani, hogy azáltal mire számíthatsz a TV2 csoportől. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...