Ugrás a tartalomhoz
  • 2

Spíler 2, spíler extra


AlcohollicA Hun

Kérdés

  • Válaszok 256
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0
3 órája, dptrsk írta:

Az miért nem fordul meg senkiben, hogy a Spíler2-nek írjon, hogy hol az online stream, amire elő lehetne fizetni?

Szerintem ez 2018 egy teljesen alap dolog kéne, hogy legyen.

Talán mert Telekom előfizető vagyok? És ELVÁROM a szolgáltatótól, hogyha a Spiler 2 nyomatja az igényelt, és eddig meglévő meccseket a Sport1-2 helyett, akkor ne nekem kelljen utána járnom a dolgoknak. Megtettem, amikor szolgáltatót kerestem és én úgy kötöttem szerződést, hogy a BL és Spanyol  La Liga meccseit láthatjuk. Szerintem most a Té - nek kell lépni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
13 órája, btz írta:

@AmandaD

Nem is TV csomagra szól a szerződésed, hanem a mérkőzésre? ? Neharagudj, de én ilyen szerződésről még nem hallottam. 

" Megtettem, amikor szolgáltatót kerestem és én úgy kötöttem szerződést, hogy a BL és Spanyol  La Liga meccseit láthatjuk. "

Ezen mit nem értesz? A Tv csomagban szerepelt a Sport 1-2 csatorna, amelyek az említett meccseket adták. Már NEHARAGUDJ. :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Ekkor: 2018. 08. 14. at 12:30, AmandaD írta:

" Megtettem, amikor szolgáltatót kerestem és én úgy kötöttem szerződést, hogy a BL és Spanyol  La Liga meccseit láthatjuk. "

Ezen mit nem értesz? A Tv csomagban szerepelt a Sport 1-2 csatorna, amelyek az említett meccseket adták. Már NEHARAGUDJ. :)

Hagyd a francba őket.

Szórakozni tudnak a másikon, de tényleges információkat nem tudnak nyújtani.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Danka
Személyeskedés
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
1 hour ago, btz said:

@AmandaD

Azt értem, hogy ezek a csatornák adták ezeket a meccseket, de a Telekomnak a csatorna tartalmához nem sok köze van, így nyilván a TV előfizetői szerződésedben sem szerepel semmilyen tartalmi kitétel, így az elvárásod nem értem, miszerint a Telekomnak közelessége lenne olyan csatornát nyújtani neked, amin ezek a meccsek mennek. 

A T majd nyilván lép, ha lezajlottak a tárgyalások a csatorna tulajdonosaival, aszerint, hogy miben sikerült megegyezniük. Ha erről a döntésről lesz információ, akkor itt közzé lesz téve. 

@zunicum

Nem tudom, hogy ki vagy te és mi alapján érzed úgy, hogy a SUPERUSEREKET ilyen jelzőkkel minősíted, de én nem láttam itt egyszer sem, hogy te letettél volna bármit is az asztalra a fórumon kérdezők részére, így nem értem mire fel ez a minősítési szöveg. A fórum számodra is nyitva áll, lehet segíteni a felhasználó társaidat ahelyett, hogy másokat minősítenél, olyanokat akik már nem egy esetben oldották meg fórumtársaik problémáit, mialatt te kb semmi konstruktívat nem tettél

 

 

Csak ez alapján írtam, hogy szórakoznak a társadalmi munkában dolgozó superuserek.

 

On 2018. 08. 13. at 5:10 PM, btz said:

Jofan gesza mék ke tártyalni hoty bekerü hessen csatorna attik várá és nészed a Juhrosportot

Minimum elvárható, hogy normálisan posztoljon az illetékes kartárs, akármilyen tájszólással is írjon valaki.

Akinek nem inge, az ne vegye magára.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zunicum
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
2 minutes ago, btz said:

@zunicum

Ne keverd már a komplett írástudatlanságot a tájszólással. 

Ha neki lehet így írni, akkor én mért nem tehetem meg? Vagy én akkor nem írhatok "tájszólással"? 

Igen, hiszen fórumgazda vagy. Ha ezt nekem kell elmagyarázni, akkor nagy gondok vannak nálad.

Ő csak egy ügyfél, aki érdeklődne tegye bármilyen rossz helyesírással is.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
4 órája, Zsolesz1975 írta:

Hát szerintem a "várjon türelemmel" duma elég távol áll a korrekt válasz fogalmától. Annál rosszabbat nem tehet egy szolgáltató az ügyfeleivel, minthogy bizonytalanságban tartja őket !  "Várjon türelemmel" ?? De mégis meddíg. ?? Jövő karácsonyig ?? A mai világban a korrekt tájékoztatás alapvető elvárás szerintem, amihez bizonyos időpontok és határidők betartása és meghatározása is hozzá tartozna....

 

 

Már megszokhattad, hogy a Telekomnál a türelmet kérés gyakran tényleg jövő karácsonyig tart, legyen az honlap, számlázás, stb. Szerinted hol érdekli őket. milyen csatornákat adnak? A menedzserek beteszik egy mátrixtáblába, aztán kijön ami kijön.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zoli62
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Ahogy én látom az itteni nagyon okosok csak egy kérdésre nem válaszolnak, úgyhogy ismét felteszem: Ha köztudott volt már hónapok óta, hogy a BL és az La Liga meccsei a Sport 1-2- ről átkerülnek a Spilerhez, akkor miért nem intézkedtek eddig?? Már mennek a BL meccsek és mindjárt indul az La liga, de még eddig nem jutott eszükbe sem a Telekomnak sem pedig az itteni fórumgazdáknak, és egyéb nagy tudásúaknak, hogy intézkedjenek, kérdezzenek, kérjenek infót. Véditek a védhetetlent és a semmit akarjátok válaszként eladni.

Ha nem tudtok semmit, akkor azt kell írni, hogy tudatlanok vagytok. A többi csak okoskodás a részetekről.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Na látod, pont erről beszéltem. Tovább megy a blablabla... Válasz nélkül, csak a nulla infó. Továbbra sem válaszoltok a késlekedés miértjére. Ember! 2 csatornáról van szó, nem pedig a világvégéről!

Azt mondod, attól féltek, hogy nem fogja nézni senki ezeket az adókat. Ez úgy *****ság, ahogy van. Ha így lenne, akkor vajon miért tette be a kínálatba a Spilert a Telekom? Amúgy meg van rengeteg olyan adó amit valóban a kutya sem néz de bent van! A focit meg csak néznék pár százezren, vagy millióan. Vagy szerinted nem? Költői volt, nem kell válaszolnod.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Amúgy meg, olyan előfizetésem van, amely tartalmaz úgy 150 csatornát. Nekem kicsit fura lenne, ha mindegyikről hónapokon keresztül tárgyalt volna a Telekom. Szóval megint csak a mellébeszélés, a kifogáskeresés megy, érdemi válasz nélkül. És még te ezt a szófosást válasznak nevezed, ugyan, kérlek ne légy nevetséges! És bocsi, ha belelépetem volna a lelkedbe. Csak unom már a semmi ragozását. Én befejeztem. Az üres beszédek túlságosan érdektelenek, és fárasztóak.

Úgyhogy szia, és további szép estét.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
4 órája, dptrsk írta:

Aki itt feltette a kérdést, esetleg a Spíler2-t is megkereste, hogy ugyan, mikor szándékozik megegyezni a szolgáltatójával?

Lehet hatásosabb lenne ha a felhasználók is 2 oldalról közelítenék meg a dolgot. 9_9

Neked is csak azt tudom mondani, én a Telekommal kötöttem szerződést. Nem a Spilerrel! A szerződés megkötésekor az is szerepet játszott, hogy benne volt a csomagban a Sport 1-2, amelyik adta azokat a meccseket, amik érdekelnek!

Ha átvette más ezeket a közvetítéseket, akkor a Telekomnak kutya kötelessége elérni, hogy az előfizetőket ne érje kár! Ergo: megvenni, vagy akárhogyan elérni, hogy az igényelt események a programba kerüljenek.

Ragozhatjátok bárhogy a Telekom hibázott, és ha nem hozza helyre sok előfizetőt fog veszteni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
13 perce, anonymus írta:

Erre meg azt lehet mondani, hogy ezt nem a te vagy az én tisztem megítélni. Mindegyik tábor úgy érzi hogy ők vannak legtöbben. 

Nem értem, mit nem tisztem nekem megítélni? Téged, vagy a Telekomot? Vagy mit is?

Elfogadom, hogy nem mi, a sportot szeretők vagyunk többen. De szerinted is azért csak van egy tábor, akit elveszíthet a Telekom. Szerintem ez nagyon nem tetszene a főnökeidnek. És akkor újra leírom a legelső hozzászólásomban írottakat: Van a Telekomnak még egy pár napja, hogy megtegye a szükséges lépéseket. Ha nem teszi, van más szolgáltató is. És hogy miért lépek le Tőletek? Nos a hozzád hasonló stílusban válaszolgató, magukat bennfentesnek feltüntető, de igazán semmire válaszolni nem tudó, emberek miatt.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: AmandaD
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
6 órája, btz írta:

@zoli62

Aha, a szent TV2 csoportal semmi baj nincs csak a rakat szolgáltatóval mindel. Értem. Érdekes meglátás.

Gondolom te ha felmész az autópájra és elindulsz a szembejövő irányba, akkor szidod az autósokat, hogy miért dudálnak rád és mért jön mindenki szemben. Biztos mind sz.rágó.

A szolgáltatók mennek szembe a forgalommal, mert előbb-utóbb úgyis beadják a derekukat, akkor meg megint felvetődik a kérdés, hogy minek ez a sz*rrágás.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
  • 0
29 perce, btz írta:

@AmandaD

Ki hova regisztrált be új néven?  Nem tudom, mit szedsz de sürgősen hagyd abba ?

 JustPool92: A megkötött szerződésed nem a sport közvetítésekre vonatkozik. Sem a La Liga sem a BL közvetítésre. Azok a csatornák továbbra is elérhetők, amik eddig adták ezeket a sportágakat.

Előtte persze egy kis trágárkodás, amit gondolom professzor vagy mi a feneként, nem tehetted volna meg.
btz: Nem is TV csomagra szól a szerződésed, hanem a mérkőzésre? ? Neharagudj, de én ilyen szerződésről még nem hallottam.  
btz: a TV előfizetői szerződésedben sem szerepel semmilyen tartalmi kitétel, így az elvárásod nem értem, miszerint a Telekomnak közelessége lenne olyan csatornát nyújtani neked, amin ezek a meccsek mennek.

Szóval ezek a bejegyzések nem ugyanattól az embertől származnak?

Akkor tévedtem. És bocs. (Látod, nekem ez is megy), ellentétben veletek.

Ha már újra sikerült írnom, akkor had mondjam el, ezek a Professzor meg Elnök, meg "Világura" és egyébb titulusokat miért nem szüntetitek meg? Gyerekes és kicsit idi***ta is.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: AmandaD
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

A Spíler2 indulása óta, azaz augusztus 11-től elérhető a ** Extra csomagjában.

Tehát nem megfizethetetlen még egy kis szolgáltatónak sem. Csak a nagyok nem tudnak megállapodni. Nem jó a Telekom, de azt gondolom, a TV2-s  sem különb. Két cég, amelyik megérdemlik egymást. De mi szívunk.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Danka
Más távközlési szolgáltató megnevezése
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Ekkor: 2018. 08. 18. at 15:16, anonymus írta:

Remélem azt tudod hogy nem fixárasak a tv csatornák,  csak mert nem ez jön le abból amit írsz.

Remélem, te meg tudod, hogy a ** profitorientált cég.

Az egész csak arról szól, hogy a *** által elfogadható és profittermelő áron kapja meg a csatit. (1 Ft-ból a haszna 50-60 fillér).

Ezzel semmi gond.

A baj ott keresendő, hogy a tárgyalásokat már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna kezdeni, nem pedig az utolsó hétre hagyni.

 

Amúgy a a legmagasabb tv csomagom van, amiből nézek rendszeresen 9-10 adót. A többire feleslegesen fizetek elő, mint pl.: atv (ami nonszensz évek óta HD-ban jön) , hatos csatona, bonum tv, echo tv, hír tv, az ismétlő  csatornák, ahol a a tartalmakat 60-70 alkalommal adják le. 

Csomagokba kapja a ** az adókat, de nem kéne rám erőltetni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
49 perce, cicmo írta:

Igen, legyen. Digisport 1, 2, 3, HD-ben.

Ugyanis, ismét, ez lenne az ügyfél érdeke. Ideírom neked a Tarr Kft. jelenlegi sportkínálatát: M4, Eurosport 1-2, Sport 1-2, Digisport 1-2-3, Spíler 1-2, kivétel nélkül HD-ben. Az Eurosportok kivételével ezek az ő TVGo-juknak megfelelő TarrMobilTV-n is elérhetők, a Spíler 2 is, 2 napja.

Mindezt nagyjából ugyanannyiért. Vajon hogy az anyjuk kínjába' csinálják? És a T miért nem képes erre?

Te komolyan azt várod, hogy majd ezek az emberek normális választ fognak adni, a teljesen elfogadható és elvárható kérdéseidre? Hát tudd meg, hogy nem! Majd írják, hogy "csatorna kiosztásért nem felel a Telekom" vagy hogy "Te erre szerződtél", vagy akármi más sületlenséget.

Nekik ezek a válaszok vannak a sablonjukban, és ezeket variálják, a sok "professzor" "elnök" "világura" stb.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: AmandaD
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...