Ugrás a tartalomhoz
  • 2

Spíler 2, spíler extra


AlcohollicA Hun

Kérdés

  • Válaszok 256
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0

Részben kapcsolódik. https://www.hwsw.hu/hirek/59297/telekom-internet-vezetekes-szolgaltatas-ed3-ftth.html  

" Az átalakuló portfólió érinti majd a tévés- és vezetékestelefon-kínálatot is," Aki jól tud a sorok között is olvasni, az érti.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zoli62
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

A lényeg az, hogy a "Mi V*jn* Tímeánk" hivatalos insta oldalán írta ki, hogy a tv... csatorna mindent megtesz annak érdékében, hogy eljusson hozzánk a spíler 2 csatorna, de sem a Telekom sem más szolgáltató nem lép az ügy érdekében. Feketén fehéren virítitt!! Hoppácska!!! Itt aztán valaki nagyon nagyot kummant.. :@

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

@Meko

Igen, én is biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek azért, hogy minél drágábban eladhassák a cuccukat a szolgáltatóknak, akikre rászabadítottak egy rakat ügyfelet. Amúgy, ha annyira érdekelné Tímeát, hogy te mit nézel, akkor a Spiler1-en adnák a focit. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
22 órája, btz írta:

Amúgy, ha annyira érdekelné Tímeát, hogy te mit nézel, akkor a Spiler1-en adnák a focit. 

Nem túl fontos már, de ha ennyire nem vagy tisztában a csatornák jellegével, műsorával, stb., akkor miért te felelgetsz a focit érintő kérdésekre?

Spiler 1 szinte a teljes fordulót adja az angol bajnokságból. Tehát ad focit bőven. De mi azért beszélünk, hogy a Telekom adja a spiler 2-t. A spanyol bajnokságot! Aminek a jogát aránylag könnyen megvehetné a cég. És a hírek alapján, meg is vette már. Csak drágítani akar! Majd nagy kegyesen bejelenti, hogy bár veszteséges lesz, de "mindent az előfizetőkért" , és csak egy "kicsit" emel. Tudom, konteró, de majd akkor is itt legyél, amikor bejelentik a változást, a drágítást.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

@AmandaD

Abban igazad van, hogy nem isnerem a csatornát, mert nem nézem, nem vagyok egy foci rajongó, de annyit látok a műsorkínálatot nézve, hogyha akarnák akkor be tudnák tenni a Spiler1-re is a sokakat érdeklő Spanyol fociműsort, is, a reggeli Teleshopot és reality-ket pedig adhatnák a Spiler2-n, persze akkor nem lehetne ilyen jó pénzért eladni a szolgáltatóknak. Ezt biztos tudja a Tímea is. Ezért is írtam, ha azon lennének, hogy lássátok a titeket érdeklő focit, azt simán betehetnék a Spiler1-be. A műsorismertető alapján én azt mondom, hogy simán beleférne.

Amúgy pedig nem a focit érintő kérdések miatt vagyok itt, hanem a Telekom TV szolgáltatását érintő kérdések végett. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
1 órája, Laketti írta:

Azért érdekes, hogy ennyi átverés és szemétkedés után még van aki hisz ezeknek a *****eknek. Annyiszor átvertek  még az itteni, "telekom TV szolgáltatás végett" itt válaszolgató emberkék is bennünket, hogy ez már figyelmeztető lehetett volna.

Ameddig a pénzügyeket nem tudják kiokoskodni, (mármint, hogy mennyivel húzzák le az előfizetőket), addig nem lesz Spiler 2. Nem észkombájnok ülnek a Telekomnál, úgyhogy idő, míg kiszámolják a következményeket. És erre ez a néhány hónap, ami a rendelkezésre állt, kevés volt. Mi meg nem számítunk.

Már írtam, csak ismétlem: szemét cég a telekom, és még buta is. Arra azért meg lesz az eszük, hogy mi csesszünk rá!

Az első lehetőségnél (k***va hűségidő lejárta):

Bye-bye

.Amúgy meg btz, ezen a fórumon védtétek már annyit a semmit (mármint a telekommot), hogy megérdemeltek egy kis szeptemberi "nyaralást". És ha egy elsősorban a focival foglakozó, az miatt létező fórumon válaszolgatsz, a "nyaralás" ideje alatt tájékozódj a fociról.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: AmandaD
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
3 órája, btz írta:

@AmandaD

Ki vert át téged? Maximum te cssptad be saját magad, arról mi nem tehetünk. 

Senki nem védi a Telekomot hisz nincs miért védeni. Nem is értem hogy mit értesz védésen pontosan? Azt hogy továbbítjuk azt az üzenetet, amit a T hivatalosan közölt?

Kösz de már a nyaraláson túl vagyok. Az pedig hogy foci ismerő vagy rajongó vagyok e vagy sem, attól a T nem fog előbb végezni a tárgyalásokkal a Spiler2 esetében SEM

Egyértelműen nem akar előbb végezni a tárgyalásokkal.  Ebből ugyanúgy november lesz mint a Spiler 1 esetében történt. Addig még a marketinges nyakkendős nagyokosoknak a nagy mátrixtáblában ki kell ötölni, hogy  a 2-es csatorna milyen díjcsomagba kerüljön. Egyébként egy ekkora cégnél az előfizetőnkénti plusz 130-300 Ft egyáltalán nem okoz veszteséget, sőt még kisebb bevételcsökkenést sem igazán. Az igazi veszteség a Flip, amely nem a konkurrenciától bővíti tömegesen az előfizetők körét, hanem elsősorban a saját területén kínál 2/3 áron szolgáltatást, ami így színtiszta bevételcsökkenés.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zoli62
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Bármely szolgáltató érdeke a fordított elszámolás, amikor a médiacégek piaci alapon fizetnek a hálózat használatáért, ami a szolgáltatól tulajdonában van. Ehhez iparági jogszabályváltozások kellenek, amelynek érdekében pont a legnagyobb piaci erővel rendelkező szolgáltatók tudnának legerősebben lobbizni a törvényhozóknál.  Addig , amíg ez meg nem történik, folytatódik Magyarországon az össznépi bohózat, amit egyébként tárgyalásnak neveznek, és az előfizetők ezért jogosan a szolgáltatókat hibáztatják, hiszen az ő ügyfeleik.  Emlékezzünk vissza a két évvel ezelőtti eseményekre, amikor az NG-t egyértelműen a Telekom akarta kivenni a kínálatából, mert úgy gomdolta, van olyan erős, hogy megteheti. Hát nem tehette meg. Na meg egy bizonyos sportcsatorna kapcsán a Telekom már kijelentette, hogy sohasem fogja terjeszteni. Ezért is gondolom, hogy itt csak makacskodás van a szolgáltatók részéről, nincs is igazán tárgyalás. Közben vezetőségváltás is volt, ezt se felejtsük el.  Az igény  szerinti tv, az IPTV Next sincs sehol. Tartalom nélkül a szolgáltatók mit sem érnek a hálózatukkal.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zoli62
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

@Zsolesz1975

Mivel nincs semmi érdemi információ. Ha lesz, akkor majd tudunk. 

Ha neked az jobb, akkor higyj a bulvármédiának, ahol egy hét leforgása alatt azt írják, hogy küszöbön a megegyezés (egyesek már bele is vizionálják, hogy meg van a megegyezés) aztán meg azt, hogy mégsincs annyira közel az a megállapodás. Ha neked ez kell akkor tájékozódj onnan. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

@Zsolesz1975

A Telekombak nem szabad semmilyen felelőtlen igéretet tenni, mivel az felboríthatja a tárgyalás menetét és kimenetelére is hatással lehet. 

Ha semmi lényegi információ nincs, akkor nyilvánvaló, hogy nem tudunk lényegi információval szolgálni. De amint lesz azt mi kapjuk meg elsők között, nem a Mindenegybenblog. Épp ezért a fórumra érdemes hagyatkozni, illetve a Telekom hivatalos kommunikációs csatornáira. Az online média portálok sokmindent írnak, amit érdemes fentartásokkal kezelni, legyen az pozitív vagy negatív hangvételű. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Valami eszembe jutott. Mi van ha én holnap kötök a Telekommal egy új szerződést, és megmutatják nekem a csatornakínálatot. És ebben szerepel vagy 10-12 filmes csatorna. Ezeken mozifilmeket adnak. Megkötöm a szerződést, mert szeretem a filmeket. Másnap bejelentik, hogy a filmek adásának a jogát felvásárolta Vajna, és vajna1, vajna2, vajna3, stb néven ő fogja adni a filmeket. A korábbi filmes adók megmaradnak, csak ezentúl Izaura sorozatot adják napi 24 órában. A szerződéskötéskor már rég tudták a Telekomnál, hogy ez lesz, de velem még minden figyelmeztetés nélkül szerződtek.

Szerintetek az is tök rendben lenne, mert a T az egy nagyszerű cég, és "folynak a tárgyalások".

Hát kb. ugyanez történt a focicsatornákkal kapcsolatban is A T az aki kib*szott az emberekkel. G*zember cég ez a, ti általatok úgy védett, banda. Ma már nem is hiszem, hogy Vajnáék a hunyók, inkább csakis és kizárólag a Telekom.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

@AmandaD

A Telekom ahogy más szolgáltató ügyintézőjének sem kötelessége tudni, hogy mit tartalmaz az az adott csatorna, így mikor eladja, neked szintúgy tisztában kell lenned azzal a ténnyel, hogy a csatorna (csatornák) tartalma bármikor megváltozhat. Senki nem vállal a szolgáltatótól garanciát a csatorna tartalmára, ilyen dolgok a szerződésbe bele sem kerülnek, így semmi nincs olyankor, ha ez megtörténik. A szolgáltatóváltási lehetőséged meg van ugyanúgy, bármikor felmondhatod a szerződést és átmehetsz olyan szolgáltatóhoz, aki sugározza azokat a csatornákat, amin a neked megfelelő tartalmak futnak, de ezzel a szolgáltatóval történő szerződékötéskor is figyelembe kell venned, hogy a szolgáltatónál lévő csatornák tartalma egy későbbi időpontban nem változik e meg. 

Igen szerintem ez tök rendben lenne, nem csak a Telekom részéről, hanem bármelyik másik szoogáltató részéről. Egy szolgáltatónak sem kötelessége tudni, hogy te miért veszed igénybe az adott csatornákat, amik a kínálatban vannak mikor megrendeled. Az hogy te XY film miatt rendelnéd az egyéni szoc problémád, az egy szolgáltatóra sem tartozik, nem kötelessége tudni sem, hogy mi a te filmes igényed (vagy hogy egyáltalán érdekelnek e a filmek) . A szolgáltató megmutatja neked a kínálatot és a te saját preferenciáid alapján eldöntöd azt, hogy neked ez kell e vagy sem. 

Továbbra is fenntartom, hogy a Telekom és semelyik más szolgáltató nem b*szott ki senkivel. Nem a T sem más szolgáltató nem felelős azért mert a "focit" egy olyan társaságnak adták el, akik ezzel visszaélve akarják újonnan indított csatornáikat extrapénzért eladni a szolgáltatóknak. 

És ezt egyáltalán nem a Telekom védése végett mondom. Bármelyik szolgáltatót szidnátok, azt mondanám, hogy erről a helyzetről nem a szolgáltatók tehetnek. Pont hogy a szolgáltatók vannak zsarolva ezzel általatok, akik képtelenek ezt megérteni és itt trollkodtok. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Megint terelsz, mint az összes hsz-edben. Nem azt írtam:

48 perce, btz írta:

Az hogy te XY film miatt rendelnéd az egyéni szoc problémád, az egy szolgáltatóra sem tartozik, nem kötelessége tudni sem, hogy mi a te filmes igényed (vagy hogy egyáltalán érdekelnek e a filmek)

Nem a szoc problémám, ha egyáltalán tudod mit beszélsz, jó lenne, ha úgy tennéd, hogy ne légy nevetséges. Szó sem volt xy filmről. Te valamit nagyon nem értesz. Lehet vasárnap este van és kicsit sok volt a ....

Látszik, fogalmad sincs egy szerződéskötésről a szolgáltatóval. Ugyanis az emberek pontosan a csatornakínálat miatt választják a csomagokat. Ha változik egy adott csatorna jellege (Izaura, akciómozi helyett) kutya kötelessége a szolgáltatónak erről tájékoztatni az ügyfeleket! Nem adhat el olyan terméket, ami nem lesz a kínálatban! És nem arról van szó, hogy ez valami váratlan dolog lett volna, hanem olyan, amit az egyszerű emberek is tudhattak, nem hogy a híres Telekom vezetői. Szóval védd tovább a T-t, de próbáld meg úgy tenni, mintha értelmes ember lennél, és ne sértegetéssel.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...