Ugrás a tartalomhoz
  • 2

Spíler 2, spíler extra


AlcohollicA Hun

Kérdés

  • Válaszok 256
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 2
1 órája, etele írta:

 Az összes SUPERUSER aki azt magyarázza hogy miért helyes ez így.... 

Senki nem tett állásfoglalást abban a kérdésben, hogy ez a jelenlegi helyzet helyes vagy nem helyes. Továbbítottuk a Telekom válaszát a kérdéseitekre tárgyilagosan. 

1 órája, etele írta:

A lényegi kérdés az ,hogy mikor lesz Spíler 2 a Telekom kínálatában erre adjatok qurva gyorsan választ SUPERUSERek !

A válasz már ezerszer le lett írva: Majd ha a tárgyalásokon esetleg döntés születik a csatorna bekerüléséről, akkor lesz Spiler2 a Telekom kínálatában. Hogy ez mikor fog megtörténni, az még kérdéses. Talán ha rákapcsolsz egy ezoterikus csatornára, ott megtudja mondani egy jövőbe látó. Mi SUPERUSER-ek sajnos nem vagyunk azok és csodát sem tudunk tenni. 

1 órája, etele írta:

Mert azt garantálom , ha nem lesz akkor lesz a ***** nél vagy máshol ,és biztos lehet benne a T  hogy tömeges szerződés lemondás lesz . 

Rendben. Az esetleges tömeges lemondás problrmémájával engedd meg, hogy had foglalkozzanak a T munkatársai. Ne érezd a saját problémádnak. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

@AmandaD

OFF

Senki nem védi a nem bekerülést, nem tudom honnan szedted. Mondjuk az már világos hogy a saját magad gyártotta elméletek, konspirációs teóriák világában élsz. Írtam már, hogy szokj le a konteózásról, de valahogy nem sikerül. Nem kell itt elméleteket gyártani mindenféle fizetett bértrollokról, kamuregisztrációkról. Nem is kívánok neked bizonygatni semmit, de nem is tartozom neked ilyesmivel. 

ON

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2
7 perce, cicmo írta:

Úgy tűnik te nem akarod "megérteni vagy tudomásul venni", hogy itt hibás teljesítésről van szó a tartalomszolgáltató részéről, amit a T nem szankcionál a tartalomszolgáltató felé és nem reparál az ügyfél felé.

Nem ismerem a Telekom (vagy más szokgáltatók) és a Sport TV-k közti szerződés kitér e a tartalomra, így nem tudom, hogy bármiféle hibás teljesítés végett érvénytelenné vált volna a szerződésük. Nyilván, ha így lenne, már lekapcsolták volna a Sport TV-ket. 

14 perce, cicmo írta:

.De vehetjük a parizeres analógiát. Bizony a minőségi hibás termékért az eladó(=bolt) felel, felém, a vásárló(=ügyfél) felé, hiszen én a bolttal vagyok szerződésben. Ha visszaviszem a Tecsóba a parizert, mert a Pick büdös húst darált bele, akkor a bolt nem azt mondja, hogy ezért a Pick a felelős, hanem vagy visszaadja a pénzemet, vagy ad ehető parizert (Spíler 2-t), majd leveri az igazi felelősön, a gyártón.

Ebben a példában nem minőségi hibás termékre akartam kitérni, hanem tartalmilag más esetleg silányabb összetételűre, ami minőségileg akár lehet ugyan olyan jó is, attól függetlenül, hogy az már nem a te izlésvilágodnak megfelelő. Nyilván ebben az esetben a bolt sem veszi vissza azt a terméket, azért mert neked az időközben már nem ízlik, de minőségileg nem lehet belekötni. Oké, hogy a Sport TV-k tartalmi értéke ezzel csökken, de attól még a csatorna nem vált teljesen nézhetetlenné, használhatatlanná, ahogy a parizer sem büdössé. 

 

19 perce, cicmo írta:

.Amúgy az "épeszű" Sport TV-nek évi 1-2-? milliárddal csökkentek a kiadásai, amiből a csökkentett tartalmat állítja elő, de a T-től továbbra is a teljes díjat kapja ? T épeszű-e ?

T nem képviseli az ügyfelei érdekeit, a versenyhelyzet hiányában csak valamiféle üzleti etika késztethetné erre, az úgy tűnik nincs. Ha lenne verseny, és tudnék váltani a Tarr Kft-re, szerinted hány perc alatt tenném meg ? Lehetséges válaszok:  a: 1  b: 5  c: 10

 

Ha a T-vel nem állapodtak meg tartalmi dolgokról, akkor nyilván a T nem tehet mást, minthigy ugyanazzal a felétellel veszi tovább a műsorok továbbítási jogát a következő újratárgyalásig. 

Akkor szerinted nyilván egyik szolgáltató sem képviseli az ügyfelek érdekeit, aki nem ugrik bele rögtön fejest olyan szerződésekbe, ami nem biztos hogy hosszútávon az ügyfeleinek előnyére is válhatna. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

@zoli62

Azért ez nem teljesen így van. Nem bármiről van szó, hanem egyes stratégiai döntésekről. Van amit üzleti okokból kifolyólag még az ügyfélszolgálat is az nap kap meg, mikor a dolgot a nyilvánosság előtt is publikussá teszik. Pl a Spiler2 is ilyen, hisz ha bárki is bármit mondana, esetleg igéretet tenne, az felboríthatná a tárgyalások menetét. És igen, negatív irányban is befolyásolhatja. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

@AmandaD

Ki vert át téged? Maximum te cssptad be saját magad, arról mi nem tehetünk. 

Senki nem védi a Telekomot hisz nincs miért védeni. Nem is értem hogy mit értesz védésen pontosan? Azt hogy továbbítjuk azt az üzenetet, amit a T hivatalosan közölt?

Kösz de már a nyaraláson túl vagyok. Az pedig hogy foci ismerő vagy rajongó vagyok e vagy sem, attól a T nem fog előbb végezni a tárgyalásokkal a Spiler2 esetében SEM

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2
10 minutes ago, Laketti said:

BTZ

Elképzelhető,hogy olyan valaki válaszoljon aki nem a telefos  fizetett bérence?

Igen. FOlynak a tárgyalások. Ha lesz eredménye Te is meg fogod tudni. Addig nézd a többi csatornát. BTZ nem fizetett telekom bérenc, "csak" Superuser. Segít, ha tud. Mi is annyi infot kapunk, amennyit Ti.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: root
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Focikedvelőként piszkál, hogy mikor lesz már Spíler2, tehát átfutottam a topicot. Hát katartikus élmény volt, kösz mindenkinek! Nevettem és sírtam felváltva! :-D :'( Merthogy most már összeolvasva valami ilyen kép bontakozott ki:

Szép hazánk 15 millió focirajongó országa, amit mi sem bizonyít jobban mint az az állítás, hogy ez így van. De ezt megmondja ám bárki, az összes rokon, ismerős. A focistadionjaink száma, kihasználtságuk és hivatkozott, de senki által sem látott nézettségi adatok meg mind-mind durva hamisítvány, valójában nem létezik, smafu!

Ha valami kormányközeli cég fociközvetítési jogokat vesz, akkor valaki más azonnal fizesse meg a vételi árat! Persze úgy, hogy megérje vesződni vele, tehát minimum kétszeresen!

A fizetés legyen automatikus, ne valami piacgazdaságban megszokott csökevényhez kötött, amit más, fejletlenebb helyeken tárgyalásnak hívnak! A szolgáltatók tehát tárgyalás nélkül vegyenek meg mindent, de azt a tévétársaságok a reklámbevételekből fizessék ki nekik. Ez volt a kedvencem, a jelenlegi helyzetre vetítve a TV2 fizetett a jogokért, a szolgáltatók fizetnek a műsorért, aztán a minden***** reklámozó cégek fizetnek a TV2-nek, az meg visszafizeti a műsor árát a szolgáltatóknak. Így végül a bankok, mosópor, lábgombaírtó és betétgyártók fizetik a cehhet.

Ha mégis tárgyalásra kerülne sor, akkor a fociközvetítések tulajdonosának ügynökei és rokonai is támogassák azt a közösségi médiában. Értsd hangoztassák, hogy ők mindent megtesznek a népgazdasági siker érdekében, az egyik céggel már egyszerűen meg is egyeztek, és ezt a tulaj is megerősítette, tehát ez a többi szolgáltatónak is azonnali és kutya kötelessége így cselekedni.

Minden fejleményről a bulvársajtóból kívánunk tájékozódni, mi csak az ott megjelenteket értjük, azt vesszük készpénznek! Amennyiben előfordulna az a ritka helyzet, hogy a bulvársajtó félretájékoztat, akkor elverjük a port bárkin, akinek semmi köze hozzá!

Mindenki hazudik, nem segít nekünk, becsap bennünket, ezért ellenségnek tekintünk, lehülyézünk bárkit, aki nem azt szajkózza, amit hallani szeretnénk!

Bezzeg a nyugat!

 

Ezzel akár a focirajongók 12 pontjaként is stand-upolhatnék, kár hogy csak 7 pont. Meg nem is szeretném magam égetni vele, mert remélem, hogy ennél azért különbek vagyunk.

És mivel előttem még senki sem kérdezte a lényeget, ezért megkérdezem én: mikor lesz már mindenki számára elérhető a Telecomnál a Spíler2????

Mielőtt szétgyaláztok szólok, hogy csak vicceltem. :-P Már ahol :-)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2
Ekkor: 2018. 09. 11. at 20:11, AmandaD írta:

Nem biztos, hogy ezt pont nektek kellene mondani. Az egész topik tele van a semmitmondó hozzászólásaitokkal.

Bár tőled lehetett olvasni néhány értelmes hsz-t, de a többiek.

root:

besértődött, mert Laketti kritizálni mert benneteket.

Na mindegy, zárjatok ki engem is, mert kérdeztem, vagy véleményt mondtam.

Sziasztok.

 

Tévedés. Root nem sértődőtt be, nem olyan. Pusztán nem vitatkozik. Jah és nem is a T-nél dolgozom hanem egy magán rendszergazdai cégnél. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2
Ekkor: 2018. 09. 13. at 10:14, Laketti írta:

Root

Miböl gondolod,hogy okosabb, kulturáltabb vagy nálam?

Nem baj. Most elköszönök egy kis időre. Nemsoká indul a gépem. Te nyugodtan írogass ide, engem nem érdekel. Gondolok rád, amikor a sangriámat fogom iszogatni este a tengerparton. Légy jó kisfiú addig is, amíg visszajövök :))) 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2
2 perce, zoli62 írta:

A szolgáltató viszont még mindig nem kér hálózathasználati díjat a műsortulajdonostól.

Meg gizike gőzekével fekszik le este. Akkor kérjen, a társasház csőbérleti pénzt. (Ez járna is, csak basznak kérni) Elmű oszlopköz pénzt. Az önkormányzatok földhasználat után pénzt. Az omsz légtérhasználat után pénzt és stb stb stb

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Spíler1 TV
8.10: Autósport, V8 Supercars-bajnokság, Sandown, 2. kvalifikációs futam
13.30: Labdarúgás, angol bajnokság, Tottenham-Liverpool
16.00: Labdarúgás, spanyol bajnokság, Real Sociedad-FC Barcelona
18.15: Labdarúgás, angol bajnokság, Watford-Manchester United
20.40: Labdarúgás, spanyol bajnokság, Athletic Bilbao-Real Madrid

 

Forrás: http://www.origo.hu/sport/laza/20180915-elo-sportmusorok-sportkozvetitesek-augusztus-3-pentek-szeptember-15-szombat.html

Úgy tűnik, a Spíler 1is közvetít La Liga meccseket. Talán ez kissé hamarabb is eszükbe juthatott volna - ha már a "vásárló az úr".

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Wolwerine
Nagybetű
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

@AmandaD

Akit érdekel az megnézi délelőtt is, oké hogy kevesebben, de a semminél mégis több. Vannak délutánosban és éjszakásban dolgozók is nem is kevesen, nekik biztos megfelelne. Érdekes módon a helyzet azt mutatja hogy a Spíleréknél is rájöttek, hogy egy két mérkőzés befér azért a Spile1-re akár 13:30-kor is. Ez már örvendetes hogy ezt meg merték lépni. De ha délelőtt olyan lehetetlen focit nézni akkor a Spiler2-n sem lenne foci délelőtt ott is Teleshop és reality menne? 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

@AmandaD

Á értem, tehát maguk a focisták sem rúgják a bőrt délelőtt. Mindennap tanul az ember valamit ?. Ennek az információnak a fényében még meggondolandóbb a szolgáltatók részéről, hogy mennyit adnak ki a csatornáért. És tényleg a Spíler2 műsorát is megnézve látható, hogy délelőtt szinte dokuk mennek és összefoglalók ott is. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Sziasztok!

Spiler 2 52-es csatornán érhető el az év végéig. Sajnos SD minőségben egyenlőre. :/

Akinek esetleg nem jön be autómatikusan az adás ,annak a beállításokban rendszerújraindítást kell csinálni. Elvileg ennek helyre kell hoznia ezt a problémát, ha ez nem segít 1414 telefonos ügyfélszolgálatot kell felhívni. 

Üdv: Zsolt

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
Ekkor: 2018. 08. 11. at 10:24, anonymus írta:

Naponta kérdezitek többen, naponta másoljuk be ugyan azt a választ. Holott mindent elmondunk amit lehet.

 

49 perce, teherwagon írta:

Ok, szerintetek ez a normális válasz. Értem.

A 0.01%-ról. Nem említed, hogy ez jelenlegi nézettség. Garantáltan sokkal feljebb megy ahogy elkezdődnek a BL és az La Liga meccsei.

De úgy látom, teljesen felesleges itt bármit is kérdezni, mert csak nyomjátok az üres kifogásokat. De ez már nem probléma.

Szép napot mindenkinek.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hello @AmandaD, akkor bejött a számításom, nem lettem vele népszerű :Da Spíler jelenlegi nézettsége kicsivel magasabb, de ha a figyelem több csatorna között oszlik, akkor alacsonyabb lesz (én azzal az értékkel számoltam). az említett események nyomhatják ugyan valamennyire (egy-egy csúcsműsorra akár a pár %-ot is elérheti), de utánuk bezuhan, és az lesz, amit anonymus írt, egy újabb csatorna a nyakunkon, ami a közel 100%-ot bosszantja (ami pedig a csatornagazdák sara, hiszen enélkül esélytelen lenne újabb és újabb csatikat ránk sózni). ez van, a többi a csatornagazdán és a Tén múlik, nem rajtunk. tiszteletben tartom, hogy ez vagy anonymus stílusa nem tetszik, cserébe annyit kérek, hogy sértődés helyett te is tartsd tiszteletben, hogy anonymus ügyfélként annyit tud közzétenni, amit a Tétől kap (ami sokadjára ismételve valóban unalmas lehet, de javaslom, próbáld ki, csatlakozz hozzánk, és nézd meg, milyen egy fórumozó élete, milyen "társadalmi munkában" segíteni a kérdezőket)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...