Ugrás a tartalomhoz
  • 2

Spíler 2, spíler extra


AlcohollicA Hun

Kérdés

  • Válaszok 256
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0
Ekkor: 2018. 09. 09. at 21:16, ApaFia írta:

Minek ez a sok vita ,nem itt a fórumon dől el hogy lesz spiler2 vagy se.Tudomásom szerint 1 az az egyetlen szolgáltatóval egyezett meg a tv2 csoport.Lehetne órákig pofozni a billentyűzetet,hogy ki is hibás vagy ki a hibásabb ,hogy nincs megállapodás,de nincs értelme. El kell fogadni,hogy sajna még nincs, majd lesz.

Mint a **? Itt is lesz minimum 7 év?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
2 perce, AmandaD írta:

... Szó sem volt xy filmről.... 

... Ugyanis az emberek pontosan a csatornakínálat miatt választják a csomagokat. Ha változik egy adott csatorna jellege (Izaura, akciómozi helyett) kutya kötelessége a szolgáltatónak erről tájékoztatni az ügyfeleket!...

... Nem adhat el olyan terméket, ami nem lesz a kínálatban!...

És nem arról van szó, hogy ez valami váratlan dolog lett volna, hanem olyan, amit az egyszerű emberek is tudhattak, nem hogy a híres Telekom vezetői.

... Szóval védd tovább a T-t, de próbáld meg úgy tenni, mintha értelmes ember lennél, és ne sértegetéssel.

Értem hogy szó sem volt xy filmről, de ez teljesen lényegtelen. Sem xy film, sem a világ összes filmjének közvetítési jogának más tartalomtulajdonoshoz költöztetése nincs befolyással a te TV szerződésedre. És igen, egyéni problémád, hogy te a filmeket szereted vagy a rokzenét vagy bármilyen típusú tartalmat. 

Ha egy csatorna neve megváltozik, pl volt anno a FEM3 vs Prime  váltás, mindig mindenki tájékoztatva lett. 

Mikor valaki megvesz egy TV csomagot az abban szereplő csatornák szerepelnek a kínálatban. Olyat még sosem hallottam, hogy nem az volt a csomagban, amit az illető megvett. A tartalom pedig egyéni izlés kérdése. Az érthető, hogy valakit a tartalom érdekel és ezért köt szerződést, mert az adott csatornán ott van az az adott tartalom. De mivel ez a TV szerződésben sehol nem szerepel, senkit nem fog érdekelni, hogy téged az adott tartalom érdekelt e, azért fizettél e elő vagy valami másért. 

Ok, akkor védem a Telekomot de bármelyik másik szolgáltatót védeném, mert erről a kialakult helyzetről nem a szolgáltatók tehetnek. És ez az én véleményem, emellett kiállok. 

Nem tudom ki sértegetett téged de ha te sértésnek érzed, mert leírom a véleményem az a te problémád. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
9 órája, btz írta:

Sajnos egyes tagok nem tudják túltenni ezen magukat, belemennek személyeskedésbe vagdalózásokba teljesen feleslegesen. Összetévesztik ezt a fórumot a Telekom ügyfélszolgálatával és azthiszik, hogy mi ülünk ott a tárgyalóteremben. 

Hiszen folyamatosan nyomod, hogy ti fogtok, ezen a fórumon, értesíteni mindenkit a fejleményekről. De ha megnézed a fórum indulását, láthatod, hogy tőletek egyetlen egy érdemi információt sem kaptunk. 

ApaFia: teljesen igazad van, hogy nincs értelme szövegelni. De szerinted ha nem szól senki, akkor lesz valaha is spiler 2 ? Talán a Telekom arról vált ismerté, hogy "mindent a nézőkért"? Hát nem.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

@AmandaD

Így van, ha lesznek fejlemények. Addig nem fogunk tudni beszámolni semmiről. De ez még mindig nem azt jelenti, hogy mi vagyunk ott a tárgyalóteremben. Mi SUPERUSEREK vagyunk, akik tájékoztatják, segítik az embereket közösségi oldalakon, online felületeken stb. Ha majd lesz érdemi információ, akkor kaptok, amíg nincs addig csak a szokásosat tudjuk mondani. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
5 órája, btz írta:

@AmandaD

Az itteni billentyűzet koptatás semmit nem változtat azon hogy lesz e Spiler2 vagy sem. 

Tehát szerinted, ha nem szól senki spiler 2 ért, akkor a T olyan f*sza cég, hogy magától ki fog adni x összeget azért, hogy legyen a kínálatában? Ha ezt hiszed, az nagy baj. Ha így lenne, amúgy, akkor rátok sem lenne szükség, hiszen pl. amíg nem vették el tőlünk az La Liga meccseit, a fene sem tudta, hogy léteztek.

De nézd meg a hsz.-okat. Nézz és láss: nem egészen másfél hónap alatt, ezen a fórumon, közel 200 hsz. (igaz ebből fele kb. a ti semmitmondásotokról szól).

Az előfizetők billentyűzet koptatásának tehát, szerintem, van értelme. Illetve reménykedem, hogy van aki nézi és tud majd valamit tenni, vagy értelmeset mondani.

És még egyszer: nem veletek van a fő gond! Hanem azokkal akik annyira sem méltatnak benneteket, és rajtatok keresztül bennünket, hogy bármi értelmes infót adjanak. Még a bulvár is többet tud mint ti. Amúgy a Telekom PR, (nem tudom mi az vagy ki az) adott ki infót a megbeszélésekről.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

@AmandaD

Mielőtt elkezdődött itt a billentyűzetet party a Telekom már tárgyalásokat indított annak érdekében, hogy a csatorna bekerülhessen. Tehát a szándék megvolt és jelenleg is megvan. 

Valaki tudta hogy létezünk, valaki nem tudta. Már évekóta működik ez a fórum és nagyon sok ember problémáját oldottuk már meg itt. Ha nem lesz ránk szükség, akkor a Telekom majd bezárja a fórumot, de jelenleg az az álláspontja, hogy kell egy felhasználókat tömörítő online közösségi tér. 

Le írtuk amit tudunk, amit a Telekom hivatalosan kiadott, hogy a tárgyalások folynak, ennél többet nem tudunk írni. Ha eltudtátok volna fogadni ezt és nem húzzátok volna fel magatok mindenféle vélt és valós sérelem miatt, akkor még erre a 200 hszre sem lett volna szükség. Ha jól emlékszem Anonymus le is írta, hogy a hszek 99%-a mehetne a dev nullba, mert tényleg semmit érő, tehát nem fele semmitmondó, hanem szinte az egész, ebben majdnem hogy egyetérthetünk. 

Senki nem fog mást mondani, mint amit a Telekom hivatalosan kiad és publikusan elmondható. Ez itt nem a csodák földje, ez egy fórum, ahol lehetne konstruktívan megbeszélni dolgokat felesleges vergődések helyett. Ennyi. Itt nincsenek olyan személyek, akik befolyással lehetnének a Spiler2-ről való tárgyalásokon. 

Ha majd lesznek érdemi infók, azt nekünk oda fogják adni a megfelelő időben és ezt mi igyekszünk minél előbb továbbítani, széles körben elterjeszteni.

A Telekom PR irodája annyit adott csak hogy folynak a tárgyalások, tehát csak megerősítették ezt a sajtónak. De ezt itt már eddig is tudtuk, nem volt újdonság.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Ekkor: 2018. 09. 11. at 16:48, btz írta:

ne a fórum értéktelen hozzászólásait szaporítsd.

Nem biztos, hogy ezt pont nektek kellene mondani. Az egész topik tele van a semmitmondó hozzászólásaitokkal.

Bár tőled lehetett olvasni néhány értelmes hsz-t, de a többiek

root:

besértődött, mert Laketti kritizálni mert benneteket.

Na mindegy, zárjatok ki engem is, mert kérdeztem, vagy véleményt mondtam.

Sziasztok.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Tarrnak már nincs az a akciója hogy olcsóbban ad mindent amíg tart a T hűséged ?

Nem tudok róla. De én vállaltam valamit, és én be szoktam tartani még a szóbeli ígéreteimet is. Úgyhogy, bármilyen csalódás is a T, maradok. Mert én, én vagyok.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: AmandaD
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Bármennyire is magyar valóság a bohózattá váló szolgáltatók általi tárgyalásosdi a TV2 csoporttal, egy másik szolgáltató fórumán írták:

"A tárgyalások zajlanak ez a hivatalos információ. Amúgy meg a nagyok közül kettőnél már van szerződés, de hogy kinél az még titok. A szerződésben vannak indítási időpontok is. Egyelőre ennyi. :) "

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Ekkor: 2018. 09. 12. at 6:11, root írta:

Tévedés. Root nem sértődőtt be, nem olyan. Pusztán  nem vitatkozik.  Jah és nem is a T-nél dolgozom, hanem egy magán rendszergazdai cégnél. 

Egyesszám harmadik személyben beszélsz magadról? Kicsit? fura. Ez a bérenc dolog nagyon divat lett, de inkább nálatok. Most különböző formában tiltakoztok e cím ellen, pedig talán egyszer kaptátok meg ezt meg valakitől. De úgy látszik nagyon betalált! Már nekem is magyarázod, hogy nem vagy T. embere. De ez ki a francot érdekel?

Egy dolog érdekel: Lesz-e, és mikor Spiler 2! A többi, amiket irkáltok, csak teljesen felesleges duma.

És ne is válaszoljatok, ha nem a kérdésre feleltek

Kösz. 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Ekkor: 2018. 09. 13. at 10:18, root írta:

Nem baj. Most elköszönök egy kis időre. Nemsoká indul a gépem. Te nyugodtan írogass ide, engem nem érdekel. Gondolok rád, amikor a sangriámat fogom iszogatni este a tengerparton. Légy jó kisfiú addig is, amíg visszajövök :)))   

Kicsit lehetnél visszafogottabb.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Ekkor: 2018. 09. 12. at 3:26, Roli82 írta:

Gyanítom csomagban kínálja a TV2 csoport a Spíler 2 a nagyobb szolgáltatóknak (mert úgy olcsóbb mint külön), és mivel a másik két csatorna még el sem indult ( Jocky TV és Moziverzum ) addig be se kerülhet a Spíler 2.

Ugye ezt a Telekom is kommunikálhatná az érdeklődő ügyfeleinek, és akkor nem lenne ilyen hangulat, de hát ugye a marketingtől ilyet ne várjunk...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
2 órája, btz írta:

Épp erről beszéltem korábban itt a fórumon, hogy a Spiler1-re is férne egy két mérkőzés az ilyen olyan "realittttyek" na meg a délelőtti teleshop helyett. Úgynéz ki hogy nem csak a szokgáltatók kapják a nyomást hanem ők is. A végén még kiderül hogy simán elférne még több LaLiga BL is a Spiler1-en de hát ugye ezzel oda lenne a szolgáltatóktól beszedett díj. 

Legyenek délelőtt a meccsek? Látod pont erről beszéltem. Focitéma! És te nem értesz hozzá, de azért "Épp erről beszéltem korábban itt a fórumon," beszélsz tovább butaságot. Bocs, de ez tényleg az. A foci délutáni és esti esemény, még a megye 10-ben is. Az ismétlés (az eredmények ismerete után) lehetne délelőtt, de az senkit sem érdekelne.

Tehát, nem tehetik az semmitérő műsorok helyére a focit. Cskis és kizárólag főműsoridőben lehet.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: AmandaD
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Valahol olvastam, hogy a nézők mindössze 1-2%-a néz délelőtti foci ismétléseket. Az összefoglalókat többen, de az is délután és este van. Ennél még az általad említett, semmire sem való, műsorokat is többen nézik. Délelőtt nincs focimeccs! Akit érdekel, az már (ha nem is látta) tudja az eredményt. A foci élőműsor!

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: AmandaD
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Jelen esetben szerintem inkább a minél hosszabb, annál nagyobb bukta áll, és ezt akarják elkerülni. kerestem a neten nézettségi adatokat, de nem szerepelt egyikben sem, így vagy nem nézi senki (a nagy egészhez és a többihez képest), vagy annyira nem akarnak bennünket sokkolni vele, hogy inkább szándékosan kivették a mérésekből. annyit találtam, hogy itthon a sportműsorok aránya 5% körül van, amit 7% körül nézünk. jól hangzik, csak éppen ez eloszlik a csomó sportcsatorna között, így százalékosan mindegyiknek mérhetetlen a nézettsége. ezért nagy buli minden előfizető után fizettetni bármelyik díját (bármennyi legyen is az, mert ugye erről aztán végképp csak bulvársajtós számok vannak) :D

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...