Ugrás a tartalomhoz
  • 0

sAgemcom F@st 5655v2 + lassuló optikai net


Rick

Kérdés

Sziasztok ,

Bekötést követően 3 nap múlva teljesen meghalt az eszközben a wifi. Próbáltam újramappolni a csatornákat , mindent megpróbáltam de semmi nem működött. Még szerencse hogy megtartottam a régi routeremet és arról megy most a wifi. Hallottam hogy nem egy nagy durranás az eszköz de bakker.. 3 nap ? 
A nagyobbik probléma viszont az hogy bekötéstől számolva  5 nap - szépen stabilan jött egy gépre 940-950mbit és 500 környéki feltöltés. Nem tudom mi történhetett de most már 4 napja 500-700mbit mérek le és 50-100(közbe 300) fel. 2 Gigabites csomagot választottam azért hogy több egyidejű felhasználásnál is (+IPTV) minden rendben menjen. Tisztában vagyok vele hogy a 2000mbit gyakorlatban csak 1,8-1,9. A sAgemcom F@st 5655v2 eszközzel directbe van kötve 10 méteren CAT 6 kábellel a gép. Mindezt úgy hogy lazább hét van és egy gépen van csak használva konkrétan a sebesség.  Ezt akár honnan is nézem gáz. A kábel tökéletes(55m-ig 10gbps-t visz) a PC-m  egy Rogos 1gbes portal rendelkezik. Nincs máshonnan húzva a net szóval azt a 900/500at minden körülmények között tudnia kéne , kivétel ha a  garantáltat adják - mert abba belefér de kérem 1 hét múlva mennyivel lesz lassabb ? Garantáltért fizetek ? Mi lesz ha több gépen egy időben lesz használva huzamosabb ideig ? 
Ugyanis jelenleg ez pontosan úgy néz ki mint egy p@rasztvakítás. Bekötötték pár napig minden szuper aztán sorba jönnek a problémák . . . 
( Factory reset az ONT menüjében kilövi a PPP fh+jelszót is ? Mert azt én nem kaptam - automatikusan állítja és nem szívesen telefonálgatnék utána.)
Rendkívül csalódott vagyok és sajnos nem csak én hanem a családom is. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Rick
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

0 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Még nincsenek válaszok erre a kérdésre

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...