Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Letiltott készülék


bruckerpeti

Kérdés

Sziasztok!

Vásároltam egy használt iPhone 6S-t.Amikor belerakom a SIM-kártyát egy ideig azt írja ,hogy keresés  , azután pedig azt hogy nincs szolgáltatás.Próbáltam másik SIM-mel is.Akitől vettem azt nem tudom elérni.Utána olvastam a neten és arra jutottam , hogy szolgáltató által lett letilva. Nem tud valaki segíteni ,hogyan lehetne feloldani?  Előre is köszönöm a segítséget!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

6 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Hello @bruckerpeti, ahogyan anonymus írta, ha ez tényleg letiltás, akkor valószínűleg veszett fejsze nyele (és sajnos nem véletlen, hogy nem éred el az eladót). ha nem fizetés miatt tiltották, akkor csak a tartozás rendezése után kapcsolja vissza a Té vagy másik szolgáltató, akitől az eredeti tulaj vette, és szerintem csak az eredeti tulaj kifejezetten kérésére (esélye kb. nulla). ha eltűnés miatt, akkor csak a letiltást kérő kérheti (esélyt lásd előbb). ha lopás miatt, akkor pedig ugyanez van megfejelve azzal, hogy kell valami rendőrségi papír is, hogy megvan a cucc (itt már nem is beszélhetünk esélyről, sőt az az esélyes, hogy első nekifutásra téged vesznek elő, hogyan szerezted a portékát). szóval a háttér ismerete nélkül én a helyedben próbálkoznék még elérni az eladót, és ha nem megy, akkor az apróhirdetési oldal adminja, meg a rendőrség, mert ez csalásgyanús (majd elmondják, mi kell hozzá, de logikusan akkor esélyes a fülöncsípés, ha vannak nyomok, hirdetés screenshotja, a figura neve, telefonszáma, tanúk, ha a bolt nyilvános helyen köttetett, akkor esetleg kamerafelvétel)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Még valami (és ne érts félre, én a környezettudatossága, gazdaságossága miatt támogatom a használt cuccok kereskedelmét, így csak jó tanács :D). lehet, hogy túlparázom, de a hasonló malőrök elkerülése érdekében én használt kütyüt ismeretlentől csak személyesen és a helyszíni próba után veszek, és ismeretlennek csak ilyen feltétellel adok el (eladónál nincs kivétel, vevőnél már volt, mert nagyon messze laktunk egymástól, ezért annyira ragaszkodott a csomagküldéshez, hogy végül rábeszélt). mindenesetre szurkolok

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...