Gábor123

Internet lassulás

Kérdés

Az a problémám hogy az othoni internetem olyan mintha be lenne lassítva. Mikor bekötötték a 30mb/s(le)  internetet akkor volt átlagba 6mb/s (le)  ami elég volt de most már1-2 hónapja csak 2,6mb/s és ezzel már nem lehet szinte semmit csinálni. De a 2.6 felé még nem ment és nagyon úgy tűnik mintha korlátozták volna. Nem lehet ezzel kezdeni valamit? 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

@Gábor123

1414-en jelentsd be hibára. A sebességkérdést ne említsd, csak azt, hogy úgy érzed, hogy valami baj van vele, vizsgálják ki. 

Emellett felteheted ide a HGW-d által mért műszaki adatokat is, hátha tudunk az alapján mi is egy két hasznos dolgot mondani. Az adatokat a HGW webes management felületén érheted el belépés után, az ehhez szükséges username/password párost, IP címet a HGW (digitális elosztó) oldalán vagy talpán elhelyezett matricán találod. További információt a HGW felhasználói kézikönyvében találsz. 

Amennyiben elakadsz valahol, jelezheted itt is. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

@Gábor123

Igen erre gondoltam. 

Sajnos ez egy elég rossz vonali kép. A rendszer lelassította a vonalad a stabilitás biztosítása érdekében. Valószínűleg sok szakadozás volt, instabil volt a kapcsolatod. Ezen igazából csak fejlesztés segítene. 

Amit tehetsz, hogy hibabejelentést teszel, ha szakadozásokat észlelsz. Ha régiek a házban lévő vezetékek, akkor kicserélteted, lerövidíteted. Ellenőrizteted a DSL központ és a közted lévő szakasz állapotát. 

Kérheted a szinkronsebesség visszaállítását is, csak a sok hiba miatt ismét le fog blokkolni az automatika és kb ugyanott leszel, mint most. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most