Ugrás a tartalomhoz
  • 0

spiler2tv


sanya

Kérdés

Tisztel Telekom.Szeretném megkérdezni mikor teszik be a csatorna kínálatban a spiler2tv csatornát. Több internetes oldal hirdeti hogy a Telekom megállapodott a TV2 csoporttal a sugárzási jogokról.Azt is írják hogy a héten bekerülhet a csatorna kínálatban. Ez igaz? A héten berakják? Sat tv szuper családi+HD csomagom van ebbe a csomagban be kerül? Várom minél hamarabbi megtisztelő válaszukat.Üdv:Ügyfelük.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Válaszok 60
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 5

@Szabo.Peter2

3 órája, Szabo.Peter2 írta:

 De terneszetesen igazad van... a fogyaszto a hulye 

Senki nem írta, h a fogyasztó lenne a h..e, kérlek ne állíts olyat, amit nem állított itt senki sem. 

3 órája, Szabo.Peter2 írta:

Spiler hirdette meg, hogy mekkora lefedettseg es erdeklodjon a szolgaltatonal... nem a semmibol a sok kerdes. 

Nyílván, hogy nyomást gyakoroljon a szokgáltatókra, de ez sajnos nem jött be neki. 

3 órája, Szabo.Peter2 írta:

. es kirohogod a pornepet, mert peticioval probalkozikes esetleg tobb helyrol info szerzessel mivel TI b.sztok ra??? .... ne ird ala a peticiot de, hogy josz ahhoz h kinevess egy jelentos csoportot aki probalkozik?... 

Senki nem nevetett ki senkit, ismét csak te látsz bele nem megtörtént dolgot az írásomba. Annyi a lényeg, hogy felesleges máshonnan tájékozódni, csak csalódás lesz a vége, illetve összekeveritek a Telekom kijelentéseit az online média írásaival, utána meg az van, hogy a csúnya Telekom hazudott. A petició jó dolog, érdemes megkérdezni őket a dolgokról, de felesleges is pár sora, pl hogy tudták e (persze hogy tudták) hogy olyanoknak adták el a jogokat, akik még le sem szerződtek szolgáltatókkal annak érdekében, hogy széles körben elérhető legyen már az indulás napján, pedig ha jóltudom, törvény is van rá, hogy mekkora lefedettséggel működő csatornán kellene sugározni. 

3 órája, Szabo.Peter2 írta:

. es gyanitom nem minimalberert csucsulnek az agyonkepett munkatarsaid a targyaloba... 

Valamit nagyon benézel ezzel kapcsolatban is. Nekem nem munkatársaim, akik a tárgyalóteremben ülnek. Én itt a fórumon a Telekom Superuser programjának tagjaként vagyok jelen. Egyes fórumtagok híreszelésével szemben nem vagyunk bértrollok, önjelölt professzorok, kiskirályok. Meg van az a lehetőségünk, hogy elsőkézből belsőkörökből kapjunk információkat a Telekomtól, amit aztán közreadhatink szerte a közösségi médiában és itt a fórumon, ennyi a dolgunk. Minekünk nincs ráhatásunk illetve döntési hatáskörünk hogy miről tárgyalnak abban a tárgyalóteremben. 

 

3 órája, Szabo.Peter2 írta:

... de csinalj csak viccet es ismet degradalt le a kis fogyasztot... az megy... de semmi mas nem... mashol mar reg utcan lennetek, ennyire ***** hozzaallassal....

Senki nem csinál itt viccet senkiből, te beszéled be magadnak feleslegesen. Nem tudom miféle hozzáállásról beszélsz? Mi itt végezzük a dolgunk, ami a Spiler kérdésben annyi, hogy továbbadjuk azt a pár sort, amiben az áll, hogy a tárgyalások zajlanak, amint lesz új információ, azt közzétesszük. A többi amit itt megfogalmazok ezenkívül, az saját vélemény (mert ez egy nyílt fórum ugyebár, attól, hogy Superuserként vagyok itt, lehet saját véleményem is) nem tükrözi a Telekom álláspontját. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 5

@zoli62

Ez maximum a TV2 csoportot terheli, a T-nek ezzel semmilyen kötelezettsége nincs (sem semelyik másik szolgáltatónak). Az egy dolog hogy sokat tehetne azért, hogy Spileréket kihúzza a ***-ból, de még mindig nem kötelessége. Az UEFA emberei is biztos tudtak mindenről szóval.... 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4

@Szabo.Peter2

Természetesen nem voltam ott, de tudom hogy működnek az ilyen hírportálok. Kapnak egy MTI értesülést és már copypasteolják is befelé, hogy legyen content, abból látogató, abból reklámclick, abból pénzbevétel. 

A lényeg, hogy ha majd lesz információ, az itt lesz közreadva, nem a Minenegybenblogon. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4

@szabogabor10

Á értem akkor már. Sajnos hozzánk még csak a "duma" jutott el, így csak ezt tudjuk továbbítani nektek, higyjétek el, hogy mi is szeretnénk több információval szolgálni, ha lenne információ  de egyenlőre a "duma" továbbítást tudjuk adni a fórumos kérdésekre. De reméljük a legjobbakat. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

@Szabo.Peter2

5 egymástól független helyen írták ugyan azt amit mi itt a fórumon már többször leírtunk, hogy a tárgyalások zajlanak. Kb ennyit írnak a linkelt cikkekben. Nem esik szó arról, hogy bármilyen megállapodás megköttetett volna már. 

Nem tartunk vissza semmilyen információt. Amint a meglállapodás megköttetett és lesz ennek kimeneteléről új érdemi információ, az itt közzé lesz téve, semmi nem lesz visszatartva. 

Nem emlékszem, hogy történt volna itt a fórumon bármilyen ledegradálás, megalázás. Arról mi nem tehetünk, hogy valaki úgy érzi, hogy xy hozzászólás ránézve degradáló vagy lekezelő. Ha xy tagnak problémát okoz egy hozzászólás, az jelezze a moderátor felé. 

Egyéb korlátozós minden alapot nélkülöző konteóktól tartózkodj kérlek. 

Sport kedvelők és nem kedvelők sem tudnak érdemibb információval szolgálni az ügyben, így hogy a kérdésekre válaszoló személy sport kedvelő vagy nem kedvelő az teljesen irreleváns a témában. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Kedves @Szabo.Peter2

Nem véletlen. Egy leírta, a többi Copy Paste továbbadta. Teljesen világos, hogy nyolc vagy akárhány száz portál lehozta ezt a cikket és írták hogy AKÁR már a héten bekerülhet. Ezt senki nem vitatta és azt sem vitatja senki, hogy AKÁR a héten bekerülhet, ezt AKÁR én is le merem írni ide neked. De ebben az AKÁRBAN ugyan annyi eséllyel az is benne van, hogy AKÁR jövőhéten vagy AKÁR egy év múlva. Ha sárga lennék AKÁR lehetnék a villamos is. Szóval az ilyen AKÁR cikkek teljesen semmit mondóak, mint az időjárás jelentés : Holnap AKÁR eshet is az eső, de AKÁR a nap is süthet. 

De a lényeg nem is ez hanem, hogy sem 5 sem 8 sem akárhány oldal nem cikkezett arról, hogy a tárgyalások befejezőttek volna, ahogy @sanya fórumtársunk írta, ezért kértem meg, hogy linkeljen olyan oldalt, ahol ezt írják. Erre lett linkelve 5-8 AKÁRhány AKÁR oldal. Akárhogy nézem egyiken sem látom, hogy lezárultak a tárgyalások a Spiler2 csatronát illetően. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Egyébként a Te hozzászólásodat és észrevételedet is értem, olvasom a fórumot, nagyjából tiszták a viszonyok. De azért értsd meg, hogy elég frusztráló, hogy direkt a HD-s sport csatornák miatt jöttem át a telekomhoz és fizetek fullos csomagot havonta, csak, hogy lássam a csapataimat. Úgy kértem a csomagomat is mikor bementem a helyi T-be, hogy nem érdekel milyen és mennyibe kerül, lássam a csapataimat. Akkor azt mondták a legjobb helyen járok és a telekomnál tudom a legjobb minőségben nézni a Barca és Real meccseket. Erre kialakult ez a hercehurca... Evidens h nem műsorra fizetek, mert ilyen opció nincs. de nézd már el nekem, hogy azért bicska nyitogató, hogy direkt ezért jöttem át egy másik szolgáltatótól. aztán innen is eltűnnek a meccseim... fizetem a nettel együtt a havi 15e ft-ot a fullos csomagra, hogy talán majd vmi lesz... vagy nem... vagy mégis... vagy mégsem... 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Szabo.Peter2
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

@Szabo.Peter2

Nem tudom ki tett neked ilyen felelőtlen állítást, hogyha a T-hez jösz biztosan láthatod a csapataid mérközéseit, de akkor jó nagyot kamuzott, hogy eladhassa neked a csomagot vagy maga sem volt tisztában a dolgok működésével, vagy az aktuális állapotban értette, hogy láthatod a mérkőzéseket, te pedig örök időkre értetted. Akárhogy is volt, sajnos felelőtlen kijelentést tett. Értem én, hogy te ezért jöttél át másik szolgáltatótól és kellemetlenül érint most ez téged, de vigasztaljon a gondolat, hogy ebből is tanultál valamit, így legközelebb már nem hiszed el, ha valaki ilyesmit állít, hogy nála biztos nézheted xy műsort vagy az aktuális állapotra értelmezed az ilyen jellegű kijelentést, nem azt gondolod hogy az adott állapot az idők végezetéig fog tartani, és ennek tudatában fizetsz elő. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2
  • 2

@Szabo.Peter2

Tímea volt már. Biztos ő is mindent megtesz, hogy elérhető legyen a csatorna nézők millióinak. Biztos rajta van az ügyön. Neki talán jobban hisztek, mint a Telekomnak mert az ugye a k...ög multi, a Tímea pedig egy vonzó milliomos csaj ?

Az elnök úr is biztos szivéhez kap, mikor elolvassa a petíciót. Ja nem mert nem hiszem, hogy ne lett volna tudatában a dolgoknak, mikor eladta a jogokat. De persze most csak csúnyán konteózok. - Leszek majd megvádolva ?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

@sanya

Hivatalos információk szerint ez a kérdés még nincs eldöntve, így hogy bekerül e vagy sem azt nem tudjuk megmondani, illetve időpont sincs meghatározva. Amint lesz változás a dolgokban, azt itt közzétesszük nektek. Ezt a fórumot érdemes követnetek ebből a szempontból. Az online média közléseit inkább fenntartásokkal kezeljétek. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...