Ugrás a tartalomhoz
  • 0

spiler2tv


sanya

Kérdés

Tisztel Telekom.Szeretném megkérdezni mikor teszik be a csatorna kínálatban a spiler2tv csatornát. Több internetes oldal hirdeti hogy a Telekom megállapodott a TV2 csoporttal a sugárzási jogokról.Azt is írják hogy a héten bekerülhet a csatorna kínálatban. Ez igaz? A héten berakják? Sat tv szuper családi+HD csomagom van ebbe a csomagban be kerül? Várom minél hamarabbi megtisztelő válaszukat.Üdv:Ügyfelük.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Válaszok 60
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 2
2 órája, Bulika24 írta:

Sajnos gyanítom h nem is nagyon akarja a Telekom! Nekem ne mondja senki h március óta nem tudott megállapodni! Durva h semmi infót nem tudnak! De Fradi fontosabb ügyfél mint mink sajnos

Felesleges találgatásokba belebocsájtkozni, hogy mit akar a Telekom és mit nem. Mint szolgáltató neki is érdeke lenne, hogy sokak igényeit kielégítse, de nem vághat csak úgy durr bele ész nélkül miden elétolt szerződésbe, kérjenek azért bármit, ez nem így megy, mégha kívülről oly egyszerűnek tűnik is minden. 

Augusztus 11.-én indult ez a csatorna, márciusban, ha jól tudom még az imdulás napjáról sem volt információ, nonszensz lett volna már akkor minden alap nélkül leszerződni rá. 

És láthatod, hogy még más szolgáltató sem állapodott meg velük. Szerintetek ez miért van? Biztosak vagytok benne, hogy xy szolgáltató mind makacskodik egy TV2 csoportal szemben? Nem a TV2 csoport támaszt lehetetlen követeléseket a szolgáltatók elé, akik így nem hajlandóak belemenni a dolgokba? 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2
A TV2 Csoport sajtóközleménye.

A sportrajongók érdekeit figyelembe véve a Magyar Telekom és a TV2 Csoport megegyezésre jutott a Spíler2 TV csatorna kapcsán. A megállapodásnak köszönhetően a Spíler2 TV sportcsatorna szeptember 28-ától az év végéig biztosan elérhető a Telekom tv ügyfeleinek.

Az UEFA Bajnokok Ligája élő mérkőzéseinek nagy részét, valamint a spanyol La Ligát is közvetítő Spíler2 TV csatorna a Telekom kínálatában egyaránt elérhető lesz IPTV-n és Sat TV-n. A csatorna elérhető a szeptemberben indult Szuper Családi Mozi csomagban, illetve a Családi, Családi+HD és Szuper Családi HD csomagokhoz is.

A Spíler2 TV csatorna az 52-es programhelyen pénteken a reggeli órákban jelenik meg az érintett díjcsomagokra előfizető ügyfelek csatornaválasztékában. Javasoljuk ügyfeleinknek, hogy indítsák újra a beltéri egységet az új csatorna eléréséhez, probléma esetén pedig hívják az ügyfélszolgálatot a 1414-es telefonszámon.

2018. szeptember 27. 21:20

Forrás

42705719_274037983436950_1947615871706857472_n.jpg

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Hivatalos sajtó közlemény
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
  • 1

5 egymástól független helyen írták... ez egy megbeszélt stratégiai lépés lenne, hogy szándékosan elzárni az infót a fogyasztóktól? Ráadásul degradálni, hülyének nézni, megalázóan beszélni a kérdést feltevőkkel? Ahogy itt olvasom a válaszok stílusát... nem is értem, hogy süllyedtünk ennyire mélyre :D Mi lesz a következő lépés? Korlátozzák a netet ha streameljük a meccseket amiket elloptak az emberektől? :D mert neten még nézHETjük, legalább egyenlőre. De gyanítom lassan beköszönt az a korszak is amikor "valami véletlen hiba" miatt nem elérhetőek a neten a stream oldalak sem :D de persze, nézzünk mindenkit hülyének, mert valamelyik professzor, adjunktus, dr. stb fórumatyaúristen nem szereti a focit és *****. Sport csatornával kapcsolatos kérdésre, legalább miért nem tud egy sport kedvelő reagálni?... de a lényeg h a tárgyalások folyamatban vannak, amint lesz valami, tájékoztatást kapunk :D vicc az egész... nem hiszem, hogy egy értelmesebb válaszadó ne érezné a helyzet súlyát, ha már naponta 3242342342en kérdeznek rá ugyanarra. Biztos oka van, hogy kérdeznek... de kérlek, valami frappáns, lekicsinyítő választ csikarj ki magadból nekem is, ahogy a többieknek, akik jóhiszeműen kérdeznek :D

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
23 órája, btz írta:

@Szabo.Peter2

5 egymástól független helyen írták ugyan azt amit mi itt a fórumon már többször leírtunk, hogy a tárgyalások zajlanak. Kb ennyit írnak a linkelt cikkekben. Nem esik szó arról, hogy bármilyen megállapodás megköttetett volna már. 

Nem tartunk vissza semmilyen információt. Amint a meglállapodás megköttetett és lesz ennek kimeneteléről új érdemi információ, az itt közzé lesz téve, semmi nem lesz visszatartva. 

Nem emlékszem, hogy történt volna itt a fórumon bármilyen ledegradálás, megalázás. Arról mi nem tehetünk, hogy valaki úgy érzi, hogy xy hozzászólás ránézve degradáló vagy lekezelő. Ha xy tagnak problémát okoz egy hozzászólás, az jelezze a moderátor felé. 

Egyéb korlátozós minden alapot nélkülöző konteóktól tartózkodj kérlek. 

Sport kedvelők és nem kedvelők sem tudnak érdemibb információval szolgálni az ügyben, így hogy a kérdésekre válaszoló személy sport kedvelő vagy nem kedvelő az teljesen irreleváns a témában. 

Szóval akkor teljesen véletlen, hogy 5 egymástól független hírportál valahonnan úgy tudja, hogy akár 1 héten belül bekerülhet a csatorna? De találtam további 3 hírportált ahogy láss csodát "akár a héten bekerülhet a telekom csatorna kiosztásába..." szöveg szerepel. Ez bárhogy is számolom 8 különböző hírportál... Valahogy ugyanazt az hozzávetőleges időt akkor csak úgy kitalálták a cikkek írói egymástól függetlenül? Esetleg egy globális összeesküvés elmélet van a háttérben? :D Vagy ennyire kizárt, hogy egy igaz telekomos modern Jézus dobott egy csontot a halandóknak infó formájában? Ha egy helyen olvasom még jól van, írhatta a cikk írója akárhonnan. De ismétlem 8 egymástól független hírportál :D Egy nagy viccet csinált magából a Telekom, mintha atomtámadásról kéne ennyire szuper titkosan ennyire sokáig tárgyalni :D De tudom, a betanult szöveg "ha valami lesz majd szóltok, türelmedet kérjük, mindenkit szétfeszít a munkatempó annyira izzanak a tárgyalások" .... remélem azért sikerül annyira lehúzni mindenkit, hogy szegény nélkülöző cég vezetők azért meg tudják venni a Bugattit és Vajna néni Lamborghinijét... nem is bírnának a fogyasztók nyugodtan álomra hajtani a fejüket, ha nem így lenne... Egyébként a szír háború alatt egy-egy város megtámadásáról nem tárgyalnak ennyit... nyugodtan utána lehet olvasni :D de igazi szakemberek vannak t-nél ezek szerint. Elmormolok egy miatyánkat, nehogy véletlenül ne keressék hülyére magukat az átlag ember lehúzásával :) szép napot!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Okés, miből gondolod, hogy egy leírta és a többi csak copy paste? be tudod bizonyítani linkkel, képpel, videoval vagy bármivel? Mert az én állításom le van oltva, kihasználva a magyar nyelv szépségeit, de te írtad azt a 8 cikket ezek szerint, hogy tudod ennyire biztosra, hogy csak copy paste és semmi más? Mert ha ennyire evidens, akkor ezek szerint te írtad, vagy láttad ahogy épp írják a 8 cikket :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
17 perce, btz írta:

@zoli62

Te honnan vagy ilyen "jól" (?) informált? Nyilván semelyik szolgáltató nem akar megállapodni, szegény Vajna bácsi pedig úgy odaadná... JA NEM. Nyiván minden szolgáltató ki akar cs..szni az ügyfeleivel és titokban erre ... - nak a padalatt.... JA NEM. 

Nyilván onnan, hogy már két éve is volt hasonló eset, csak novemberben került be a Spiler, mert a Telekom makacskodott. Most meg már bohózat folyik, nyílt titok, hogy lesz Spiler 2,  mint ahogy 2016-ban is történt.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zoli62
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Persze evidens, hogy vert izzadnak a telekom munkatarsai... hat mi mast?.... biztos mindenki hazudik termeszetesen, ti csak jot akartok es gondolom szetfesztiti a munkatempo a T-t. Az en munkamban ennyire toketlenkedesert kirugas jar... de van ahol mindent meg lehet tenni. De terneszetesen igazad van... a fogyaszto a hulye vegulis, hogy nezni akarja azt amit meghirdettek. Spiler hirdette meg, hogy mekkora lefedettseg es erdeklodjon a szolgaltatonal... nem a semmibol a sok kerdes. Az, hogy veletek nem targyaltak az nem hiszem a fogyaszto dolga... epp 4db hirdetotablat hazafele reggel, hogy mekkora lefedettseg es erdeklodjek a draga, kedves, fogyaszto barat szolgaltatomnal a spiler csatornak miatt... de hiaba erdeklodok, mert egy ekkora elementaris, vilaggazdasagot ennyire masszivan befolyasolo ugyletet nem sikerul nyar eleje ota megtargyalni... en akkor kapom a fizum, ha vegzem a dolgom.... de sajnos ez nem divat mindenhol kedves multi... es kirohogod a pornepet, mert peticioval probalkozik es esetleg tobb helyrol info szerzessel mivel TI b.sztok ra??? Ne is haragudj mar... az h te belesz.r.. a sportcsatornaba, nem biztos h a tobbi nehany millio ember is.... ne ird ala a peticiot de, hogy josz ahhoz h kinevess egy jelentos csoportot aki probalkozik? Ti sz.rtok az egeszre... ha nen szarnatok nem ez lenne... nem hiszem, hogy az en vagy barmelyik sima egyszeru mezei fogyaszto dolga lenne megoldani a problemat... sikerult megoldani? Nem... es gyanitom nem minimalberert csucsulnek az agyonkepett munkatarsaid a targyaloba... de csinalj csak viccet es ismet degradalt le a kis fogyasztot... az megy... de semmi mas nem... mashol mar reg utcan lennetek, ennyire ***** hozzaallassal....

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...