Ugrás a tartalomhoz

eSIM


Gyurin

Ajánlott posztok

Szia @anonymus!

Most azt az információt adták a Telekom honlapján keresztül elérhető chat-ben, hogy " Nem lesz nálunk elérhető az LTE típusú, az Apple nem engedélyezi Magyarország számára ezt"

Szeretném tudni, hogy akkor most mi a végleges? Megbízható forrásból származott az, hogy novemberben kijön? Vagy akkor szerezzem be máshonnan az LTE verziót és a Telekom lehetővé teszi, hogy használjam az eSim megoldást. (Bár most azt is írták, hogy az órára nem teszik lehetővé)

Nagyon szeretnék egy megbízható választ adni, de mindenki mást mond. A honlapon még nincs kiírva, hogy az AW LTE esetében aktiválhatom az eSim-et, közben te itt a "Magyarországon elsőként tesszük lehetővé az e-SIM képes eszközök mobil hálózati aktiválását!" témájú fórumban hétfőn kiírtad, hogy lesz.  Fentebb is említve, hogy már lehetőség lesz aktiválni. A honlapon semmi!

Közben jelenleg a honlapon csak AW1-es széria van, tehát teljesen eltűnt még opciónak is az, hogy a 4-es szériát lássam, jelezhessem, ha később értesítést akarok, ha lesz készleten.

Szeretném, ha tisztázódna a helyzet és nem terjednének álhírek, mert nagy károkat okoz..

 

Köszönöm

 

 

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Tényleg kicsit kaotikus a helyzet, mindenhol más információ van erről.

Ezen a fórumon pl. ki van írva, hogy az Apple Watch LTE (3 és 4) is támogatott eszköz, illetve @anonymus is megerősítette írásban, az alábbi Telekom oldalon viszont az van írva, hogy jelenleg nem támogatott: https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3988/szeretnek_multisim_et_hasznalni_az_apple_watch_lte_okosoramban__van_erre_lehetosegem_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=3&tudasbazis-rlCode=166f811f3e5

Valójában nem is az érdekelne, hogy a Telekom árulja-e majd az órát, hanem, hogy egy európai LTE modell működik-e a hálózaton, tehát érdemes-e beszerezni egyet pl. Münchenből.

Próbálta ezt már valaki? Vannak ezzel kapcsolatban információk?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...