Kérdés

Olyan problémám lenne, hogy 1 hete sincs, hogy megvettem az új telefonomat az Iphone XS-t és azt vettem észre, ha elkezdek hívni egy telefonszámot és kihangosítom a hívást a készülék hangszóróira, akkor a felső hangszóróból recsegő/sistergő hangok jönnek addig ameddig nem fogadják a hívásomat, akkor elmúlik a hang és tisztán szól a hangszóró. 

Érdeklődnék, hogy ez normális-e ? Főleg egy alig használt 5 napos telefontól. Másik ha ez nem normális hogyan orvosolható ? Javítás,készülékcsere stb ?

 

Üdv.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Hello @Garanciális csere probléma, biztosan bosszantó, de első körben én a helyedben megnézném több számmal, több helyszínen és különböző hangerőn. ha minden szám hívásánál, több helyszínen és minden hangerőn ugyanez van, csak akkor gyanakodnék hardver hibára. ekkor teló vissza (ha online vetted, akkor 14 napos elállás van, ha személyesen, akkor 3 napos cseregarancia talán, de ez kevésbé számít, mert ezen biztosan túl vagy) vagy szerviz (és ott megmondják, mi van, hogyan tovább). kíváncsi vagyok, majd írd meg a végét, légyszi

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most