Ugrás a tartalomhoz
  • 0

HUAWEI P10 probléma


PcBarbi

Kérdés

Üdv Mindenkinek!

Egy kis problémával fordulnék hozzátok! Huawei P10 telefonról lenne szó. A konkrét probléma, egészen egyszerűen a telefon nem kapcsol be! Nos kicsit részletesebben: a huawei logóig eljut, de onnan semmi a logó eltűnik a rendszer természetesen sehol. A hisuite programban van egy rendszer visszaállítás menüpont azzal probálkoztam, de pechemre a program azt írta nem támogatott ilyen funkciókra a telefon. A HARD RESETIG el sem jutok hiába nyomom a hangerő és power gombokat az eredmény ugyanaz rezzen egyet a teló a huawei logó bejön (ilyenkor hosszabb ideig láthatóan) de semmi! Töltést veszi, gépre dugva még a felismerés folyamata is elindul de minthogy nincs bekapcsolva, így nem sokra megyek vele..

Garancia sajnos lejárt, így ha van "házi megoldás" erre szívesen venném segítségeteket! Tudom elég sokrétű lehet a probléma, de ha van valami szoftveres megoldás akkor megprobálnám, létezik egyáltalán valamiylen program amivel esetleg lehetne rendszer visszaállítást csinálni stb....

Válaszokat előre is köszönöm!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Szia,

Ez a jelenség egyik napról a másikra jelentkezett? Tehát nem próbáltál valamilyen ROM-ot felrakni rá, esetleg bootloadert nyitni?

Nem tudom, hogy ez működni fog-e, de próbálj belépni a recovery módba, és ott újraindítani, vagy újrarakni a telefont. Segítséget itt találsz. 

23 perce, PcBarbi írta:

A HARD RESETIG el sem jutok hiába nyomom a hangerő és power gombokat az eredmény ugyanaz rezzen egyet a teló a huawei logó bejön (ilyenkor hosszabb ideig láthatóan) de semmi! 

Szerintem próbáld újra, mert nekem is volt ilyen, egy-két alkalommal nem sikerült belépni a recovery menu-be, mert gondolom rosszul nyomtam a gombokat.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Nem próbáltam semmilyen ROM-ot felrakni rá, bootloadert nyitni sem. Egy hete akadozik stb, gyengébb, lassabb lett,  de ez a konkrét "nem bekapcsolás" két napja érte el azóta se kép se hang. A recovery menüt hiába probálom nem nyomom rosszul a gombot egyszerűen nem adja be! :(

Köszönöm válaszaikat előre is!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Néhány ötlet, amit még érdemes kipróbálni:

  • Töltsd 30-60 percet.
  • Ha van a mobilban valamilyen microSD kártya, azt vedd ki, lehet az okozhatja a problémát.
  • Próbálj meg úgy recovery üzemmódba lépni - ha sikerül -, hogy közben tölt a telefon.

Még talán egy Androidos készülékekkel komaptibilis recovery toolt kéne kipróbálni, ha a HiSuite és a felsorolt ötletek nem mennek.
Ha már mindent kipróbáltál, és semmi se segített, akkor szerintem a Huawei ügyfélszolgálatot kérdezd meg, hátha nekik van valami javaslatuk.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...