Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Modem belépési hiba


Raelag17

Kérdés

Sziasztok!

Be szeretnék lépni a Telekomos modembe (SagemCom) a modem konfigurációjába, mert megszeretném változtatni a wifi jelszót, de mikor be írom a fel.nevet meg a jelszót, rá megyek arra, hogy belépés nem történik semmi, nem reagál semmit az oldal, ez mitől lehet?

Köszönöm a válaszokat!:) 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

8 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 4
1 órája, Raelag17 írta:

@Abit Mindent jól írok be ugye a fel.név az admin a jelszó ami rajta van a modemen azt be írom rá megyek arra, hogy belépés és semmi nem történik 

@OldMike 3686 típusú a modem, de sajnos semmit se tudok módosítani mert nem tudok belépni egyszerűen :(

 

Reseteld le. Hátoldalán van egy süllyesztett nyílás ott nyomd be egy tűvel vagy toll hegyével addig, amíg  csak az előlapon található legalsó power led világít csak, aztán elengedheted megvárod, hogy abba hagyja a villogást ez kb 2 perc utána , Böngészőbe 192.168.0.1 felhasználó név admin jelszó az meg a sagem matricáján van oldalt ha v2, ha v1, akkor hátul.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Amennyiben ez a 3686-os típus (koax), akkor ott a felhasználónevet nem lehet módosítani (látszólag igen, de igazából nem fogadja el), csak az admin a jó. A jelszót lehet módosítani, persze csak sikeres belépés után. Ha még nem volt jelszómódosítás, akkor az eszköz alján lévő címkén megadottat kell használni. Nem összekeverendő a szintén ott lévő wifi jelszóval!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

@Abit

@Roli82

Egyenlőre úgy nézz ki sikerült :D KÖSZÖNÖM!

 

Esetleg egy olyan dologban tudtok még segíteni, hogy az egyik helységben ahol van a box jelenleg Switchel van megoldva a dolog mivel ott van egy PC is amihez kell net ugye bár és az érdekelne, hogy tudtok-e olyan routert amin van IPTV támogatás mint pl a switch ugye, azért szeretnék routert mert meg akarok erősíteni a Wi-Fi jelet egy jó erős routeren gondolkoztam :D ami 500Megás netet is sugározza Wifin 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...