Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Gyerek Okosóra


KinGo

Kérdés

A kérdésem az lenne , hogy a rejtett számról érkező bejövő hivásokat le lehet -e tiltani Telekom szolgáltatás szinten .Az okosóra a telefonkönyv alapján tudja,hogy kit hívhat meg kitől fogadhat hívást , de a rejtett számokat nem kezeli. Így csak ma 2 telemarketinges cég hívta. Ez egy dominos kártya , szívesen átváltanám  előfizetésesre  , ha a bejövő rejtettek hivását telekom szinten tudnák adott számra tiltani. Az óra forgalmazójával is felvettem a kapcsolatot hátha az ő oldalukról is van valamiféle megoldási lehetőség.

 

Segítséget előre is köszönöm.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Hello @teherwagon sajnos jelenleg okosóra szinten sincsen megoldás , jelzik a gyártónak , hogy az ismeretlen számokat is tudja majd tiltani az óra , de az majd egyszer jön firmware frissítéssel. Addig azt mondták állítsak be ne zavarj módot az órán , az iskolai időszakra.  Ez sem túl jó mert azt tudom állítani , hogy pl 8 tól 15 ig , de az a hét minden napjára vonatkozik , így hétvégén nem szabad elfelejteni , hogy ki kell kapcoslni a ne zavarjanakat. Jelenleg ez van , de még mindig jobb mintha órán csörög a közvélemény kutató.

Amennyiben szolgáltató szinten a rendszer technikailag képes lenne ezt kezelni , szerintme egy előfizetéses kárgyát simán lehetne belőle csinálni. Aki vesz okosórát (inkább nevezzük nyomkövető , szűlőhívónak ) a gyerekének vagy bármlyin hasonlót az fizetne is ezért , mielőtt kitiltják az iskolákból a csörgések miatt.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...