Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Korábbi akciók


dragontwin19

Kérdés

  • Válaszok 67
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

  • 0
A kedd delutan erkezett hasznalt Lumia 930 sajnos sehogy sem akart bekapcsolni, még reggel sem pedig egesz éjszaka tolton volt.Tegnap reggel 9kor vissza is vittem egy T-pontba a telefont. Ott becsomagolták és alairtam egy papirt amin a nevem, telszamom es a postacimem volt. Sehol nem lattam, hogy jelezte volna az ügyintéző valahol hogy a telefon hibas\nem kapcsol be vagy hogy hova kerem vissza a penzt. Hogy mukodik ez a folyamat? Vissza kapom egyaltalan az arat? Mennyi idő alatt? Lehet valahol információt szerezni arrol hogy hogy áll a dolog? Webshopban rendeltem de T-pontban vettem at készpénzzel. Ez bezavarhat? Kérem segítsenek mert rossz hogy nem tudok semmit a telefon vagy penz holletelor.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Téged véd a törvény semmilyen indokkal nem kell szolgálnod ilyenkor, de azért meg szokták kérdezni hátha pl helyben veszel egy másikat vagy ilyesmi.  Nincs semmi gond címedre ki viszi a postás 30 munka napon belül. Nem érdeklődtem ilyen téren még a T nél de 1412 vagy 1430 folyamatban lévő ügyintézés menüben lehet tudnak segíteni hol jár az ügyed.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hello, a Té idén is kijön a decemberi napi mobil akcióival, az akciós kalendáriummal. ha érdekel, itt tudtok feliratkozni, vagy sms-ben:

"Küldd díjmentes SMS-ben a KALENDARIUM kódot a +36 30 8080 110-es számra Telekom, ***** vagy *****fone mobilszámodról. SMS-ben fogjuk jelezni, hogy feliratkozásod sikeres volt."

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

14384898442_www.kepfeltoltes.hu_.png

Mobiltelefonok havi díjas előfizetéssel

Akciós tartozékok

A készülékajánlatok 2015. november 27-én, 0:00 órától november 29-én 24:00 óráig, illetve a készlet erejéig érvényesek, és egy előfizetéshez csak egyszer, kizárólag lakossági ügyfelek által vehetők igénybe.
A készülékek készletei limitáltak, amennyiben bármelyik készülék elfogy, arról a  telekom.hu/blackfriday oldalon tájékoztatunk.
A készülékajánlatok a telekom.hu oldalán jelennek meg, és új havidíjas vagy lejárt hűségidejű szolgáltatás- vagy készülékcsere esetén, online megrendeléssel érhetők el.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...