Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Korábbi akciók


dragontwin19

Kérdés

  • Válaszok 67
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

  • 0

Tök mindegy, hogy mit mondanak az üzletben vagy telefonon, ha papíron a hivatalos közlés/teljesítés  30 nap, akkor annyi időn belül kell megkapd (kb. 3 hét az mondjuk 21 nap, szóval van még egy kicsi hátra)

 

Egyébként 100%, hogy új net és/vagy új tv előfizetést okosítottál és jogosult vagy a tab-ra?

 

Amúgy nem olyan rossz az ajándék cucc, belépő szintnek, kezdő tabletelőnek jó megoldás egyébként szerintem, de nem egy csúcsmodell (bár én azt mondom, ha vki tabletet akar, akkor almás termék inkább (még ha van 1-2 korlátja is), vagy droid referencia kütyü, pl nexus7)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

50.PNG

 

Add le rendelésed december 22-én délig és a csomag ott lesz a fa alatt!

 

A készülékajánlatok 2014. december 17--től december 24-ig tartanak, illetve a készlet erejéig érvényesek, és egy előfizetéshez egyszer vehetők igénybe, kizárólag Lakossági ügyfelek részére. A készülékek elérhetősége üzletenként eltérő lehet. Mobil előleg befizetése szükséges lehet.

 

További részletekért látogass el ide.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok, 

Na végre én is megkaptam,  majdnem egy hónapba tellett.  Nekem nagyon tetszik, igaz még nem volt tabletem és ha nincs ez az ajándék akció, akkor nem is lett volna. 

Eddig mindent sikerült telepíteni, futtatni,  amit akartam,  szépen akadás mentesen mennek a játékok,  navigáció. 

TVGO is megy rajta szépen,  igaz ehhez újra kellett regisztrálni egy másik email címmel,  mert a T rendszere nem tudja kezelni,  ha egy harmadik eszközt is akarsz használni. Elvileg úgy kellene működnie,  hogy a legrégebben regisztrált eszközt eltávolítaná,  így adva helyet az újnak,  de ez nekem legalábbis nem ment. Ha korábban használtad már a szolgáltatást más eszközökkel (a számítógép böngészője is az!) akkor érdemes megpróbálni az újra regisztrálást nekem bejött,  ahogy a tablet is. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hello, nem tudom, hol lenne a helye, talán ez a legjobb. most olvastam a Mobiltudós blogon, hogy az iGO szülinapi limitált kiadású navigációja április 29-ig ingyenesen letölthető az Android és iOS áruházakból!

 

"A SzülinApp  7"-nál kisebb iOS (6+, de legalább iPhone 4S) és Android (4.0+) szoftvert futtató telefonokra, táblagépekre érhető el. A navigáció teljesen ingyenes, tehát alkalmazáson belüli vásárlások sincsenek, viszont Magyarország térképen kívül, más országot nem áll módunkban telepíteni (később sem). Az alkalmazást a 10 nap letelte után már nem érhetjük el az áruházakban, viszont ha már letöltöttük tovább használható és térképfrissítéseket is kapunk hozzá!"

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

 Sőt, aki élt az Igo akcióbval, az a play fiókjából telefoncsere esetén bármikor újra letöltheti. Eddig nem volt androidos verziója. A sok várakozás megérte ugyan, de én kicsit többetre számítottam, ismerve több offline navi programot. ( Nokia Here , Sygic, Ndrive, Wazze) Én két telefonra töltöttem le. Az Igo support viszont nem áll a helyzet magaslatán, mert egy telepítésre vonatkozó kérdésemre már egy hete várom a választ. :) Legalábbis nem tudom, ki tudja,  hogy az alapprogramon kívül (aminek mappáját át lehet helyezni sd kártyára) miként lehet a térkép adatbázis könyvtárát  is külső memóriakártyára mozgatni anélkül, hogy az app működésképtelen lenne.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hello, most találtam a Té honlapján :smileyhappy:

 

"2015. május 29. és 31. között kódolatlanul kínáljuk mesecsatornáinkat digitális Telekom TV előfizetőinknek és TV GO felhasználóinknak. A kódolatlan csatornák a Családi csomag és a Filmvilág minicsomag kínálatából kerülnek ki.

A legkisebbeket mesés kalandok várják a Baby TV, a Boomerang, a Nick Jr és a Jim-Jam csatornáin.

A nagyobbak izgalmas történetekbe csöppenhetnek a Cartoon Network, a Disney Channel, a Minimax, a Megamax és a Nickelodeon csatornákon.

Akik a tudomány izgalmas világára kíváncsiak, a Da Vinci Learning műsorából válogathatnak kedvükre.

A Gyereknapi hétvégén a Telekom TV előfizetőfizetők számára a Videotékában és a TV GO-n is díjmentesen kölcsönözhető a Csillaghercegnő című film, amely a „Gyereknapra” mappából érhető..."

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...