Ugrás a tartalomhoz
  • 0

esim KEF-es előfizetésnél


TamasZoltan

Kérdés

Tisztelt Telekom!

 

Tervezem egy esim-es óra beszerzését, de az előfizetésem KEF-es kérdésem, lehetséges hozzákötni valamilyen módon, hogy ne keljen két előfizetést fenntartani, mert az a tájékoztatást kaptam a Telekomban, hogy lehet, majd az intézményben, hogy nem lehet. Szeretnék ez ügyben tisztán látni, hogy mik a lehetőségek, és ha nem lehet hozzárendelni, tervezik-e elérhetővé tenni a KEF-es előfizetések esetében is?

 

Köszönettel:

Tamás Zoltán

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Hello @TamasZoltan, az üzleti csomagoknál a keretszerződésben vannak benne ezek, amit itt a fórumon ügyfélként nem látunk. általánosságban az van, amit a Té mondott, mivel lakossági és üzleti vonalon is kérhető MultiSIM (a leírtak szerint ez kellene neked eSIM-re ültetve), így elvileg nincs akadálya. a gyakorlatban a keretszerződés és a vezetőségetek szándéka befolyásolja (létezhet olyan csomag, amiben nem kérhető, illetve a vezetőségetek vagy a kapcsolattartótok is dönthet úgy, hogy nem engedélyezi számotokra).

a Ténél általánosságban kérdezted, vagy azonosítottak, és megnézték konkrétan, a csomagodra vonatkozóan? ha azonosítottak és az alapján mondták, hogy lehet, akkor a kapcsolattartót kellene masszírozni kicsit (viszonylag új szolgáltatás, lehet, hogy nem ismeri, de az is lehet, hogy nem akarja engedni)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: teherwagon
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...