Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Megszűnt a számom, külföldön élek hogy intézkedjek?


Janenorman

Kérdés

Tiszelt Forum

 

 Kaptam egy olyan email-t amelyben azt irja a Telekom, hogy leválasztásra került a telefonszámom az email cimemről, egyből hivom a magyar Telekomos ugyfelszolgalatot, a kedves munkatars kozli hogy adategyeztetes hianya miatt megszunt, de en mar egyszer adategyeztettem tavaly, nem ertem, a szamom utoljara szeptemberben hasznaltam, nem volt az olyan regen, fel is volt toltve. Ez a szam megvan mar legalabb 7-8 eve. Ceges szamom volt amit kivasaroltam es Dominos lett, mivel kulfoldre koltoztem.

SEmmi emailt smst nem kaptam hogy feljhivjak a figyelmem, hogy csinaljak barmi fele adategyeztetest, ha kuldtek volna , akkor most nem lennek ilyen bajban, ugyanis minden masodlagos jelszavam erre a szamra jon, nem tudom kezelni egyik otthoni szamlamat sem es fontos dokumentumokat kellene letoltenem , de nem tudok semmit, meg vagyok benulva, az ugyfelszolgalat nem valaszol az email-emre, visszavasarolnam a szamom, hogy intezkedjek?

Esetleg csaladtag ismeros meghatalmazassal? En Amerikaban elek, rohanjak haza most csak ezert? Nagyon fontos! Koszonom a valaszokat!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

9 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Hello @Janenorman, mivel külföldön élsz, így a kályhától :)

az adategyeztetés törvényi kötelezettség itthon, és évente kell megejteni. a Té honlapján vagy telefonon is intézhető, tehát emiatt nem kell hazajönnöd, de ha kicsúszol a határidőből (jegyezheted magadnak, hogy mikor kell, de előtte sms-ekben is figyelmeztetnek, csak ahogyan írtad, szeptemberben használtad utoljára, így ezeket nem kaptad meg), akkor szintén törvényi kötelezettség, hogy a szolgáltatóknak meg kell szüntetni a számot. no itt jön a bonyodalom, mert elvileg erre is van megoldás (fusd át a linkelt oldal "Mi a teendőm, ha nem regisztráltam határidőre, de szeretném megtartani a telefonszámomat?" részét), csak nem tudom, hogy ez külföldről járható-e. ha nem, akkor a továbbiakhoz kell egy beépített ember itthon, valakinek Té üzletben meg kellene vásárolnia a számot (de ez előfizuval megy, Domino kártyával tudtommal nem)

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...