Kérdés

Sziasztok!
Mobil L díjcsomagom van és T-mobilos irányba ingyen telefonálok így a számlán az ebbe az irányba indított hívások nem is szerepelnek. Én azt szeretném megtudni, hogy hány percet beszélek bármilyen irányba. Összesen hány percet telefonálok egy hónapban. Ezen információra lenne szükségem az elmúlt fél évből. Már kétszer hívtam a 1414-et, de ők csak egy részletes híváslistát tudtak küldeni, ahol nincs kedvem pdf-ben egyesével összeadogatni az elmúlt fél évem minden hívását. Ide küldtek, hátha ti tudtok segíteni.
Előre is köszönöm

Ádám

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Hello @Milordaz, jól tették, hogy ide küldtek, de ezúttal sajna csak az van, amit dptrsk írt :( ha hálón belül ingyenes a hívás nálad, akkor a Té honlapja, appja sem mutatja (nekem is ilyen van, megnéztem). így az sincs, hogy hó vége felé ránézel, hogy az adott hónapban mennyit telefonáltál (visszamenőleges adatokat meg egyébként sem mutat). a számla ugyanez, ahogyan írtad. szóval marad a pdf-ből táblázatba másolás, számolás (ha nem vagy excel guru, akkor ez jól jöhet, mert enélkül nagyon macerás a számolás)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia!

A telefonod menüjéből esetleg ki tudsz szedni összesített hívásidőt, ha fontos.

Más esetben marad a híváslista és az összeadogatás. Megfelelő PDF olvasóval esetleg ki lehet szedni excelbe, ami összeadja neked.

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most