Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Előfizetői csomag váltás


Joe56

Kérdés

Szervusztok!

Jó pár napja megtörtént az új SIM kártyám aktiválása (DOMINÓ csomagról váltottam MOBIL S-re) A Telekom fiókomban ennek ellenére még a csatolt "Telekom.png" képen látható "havi díjas csomagra váltás folyamatban " szöveg olvasható az adott telefonszámhoz kapcsolódóan. Az "egyenleged" sorban pedig továbbra sem látható a feltöltőkártyás előfizetésből áthozott 4111,-Ft. Ez kb. milyen hosszú ideig maradhat így? Összefügg-e ezzel a pillanatnyi helyzettel, hogy a fiókomban böngészve, többek között a "Számlák" menüpont alatti Számlázási beállítások megnyitásakor, a "Telekom_2.png" képen látható felirat jelenik meg. Ez utóbbi a végeredmény az említett előfizetés menüjénél szereplő "Alapadatok -- személyes adatok" megnyitásakor is.

 

Üdvözlettel: Joe56

Telekom.png

Telekom_2.png

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Szia @Joe56,

2 órája, Joe56 írta:

Az "egyenleged" sorban pedig továbbra sem látható a feltöltőkártyás előfizetésből áthozott 4111,-Ft. Ez kb. milyen hosszú ideig maradhat így?

3) Dominóról előfizetésre történő váltáskor a Domino kártyán fel nem használt egyenlegedet jóváírjuk. https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/valts-havi-dijasra

Azaz ha jól tudom, a fel nem használt egyenleg beépül a havi díjba. Pl. ha maradt 1000 Ft a kártyán, és a havi díj 3090 Ft, akkor az adott hónapra csak 2090 Ft-ot kell majd fizetned. 

2 órája, Joe56 írta:

Összefügg-e ezzel a pillanatnyi helyzettel, hogy a fiókomban böngészve, többek között a "Számlák" menüpont alatti Számlázási beállítások megnyitásakor, a "Telekom_2.png" képen látható felirat jelenik meg. Ez utóbbi a végeredmény az említett előfizetés menüjénél szereplő "Alapadatok -- személyes adatok" megnyitásakor is.

Szerintem valami szokásos bug lehet, mivel még most váltottál havi díjasra. Ha később is fennáll, akkor jelezd az ügyfélszolgálatnak.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...