Ugrás a tartalomhoz
  • 0

TV rendelés


Roland77

Kérdés

  • Válaszok 160
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

  • 1
Mi is hasonló cipőben járunk,röpke kér hónapja rendeltünk egy Samsung 48H6400-as készüléket.Mi " szerencsések" voltunk, mert már karácsony előtt szólt egy illető, hogy elfogyott és nem tudja lesz e még egyáltalán, rendeltünk másikat ha szeretnénk gyorsan megkapni.Hát oké, Samsung átirva Lg LB670-re,majd elvileg továbbítva. Azóta is várjuk a csodát! Természetesen a sztori nem ilyen egyszerű.Több órás várakozások, befizetések, +2 év hűség, az ember idegállapotát meg hagyjuk is.
Közel 2 hónap várakozás után csak annyit látnak most a rendszerben,hogy elutasítva a Samsung tv...Ami már elvileg egy hónapja a Gls futárnál is volt.Ez meg mi? Webshop?
Szánalomra méltó ez az egész.Az ügyintézők 95%-a semmire sem használható,mondhatni felesleges.Szavahihetetlen,lassú,értékelhetetlen! De itt még nincs vége.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
Igen ez a legalattomosabb az egészben,hogy mire föl hitegetik az embert? Miért nem mondták meg kerek-perec, hogy bocs de vegyél máshol ha szeretnéd mondjuk a fa "alá" tenni,mert nálunk valami nem okés. Inkább hazudjuk azt, hogy elfogadva,a futárnál van,1-2 nap,már csak ezt kell befizetned,a héten hozzuk ésatöbbiésatöbbi.....
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Na igen, ez eléggé kezd annak tűnni (mármint összeesküvés szerűnek).

 

Az, hogy engednek tévét rendelni első körben, nem garantálja azt, hogy meg is kapod, nem biztos, hogy minden követelménynek 100%-ra megfelelsz (alapfeltételek ott vannak a weboldalon is, aki esetleg nem fizeti rendesen a számláit, ne háborogjon, ha parkolópályára teszik, ismerősöm járt így, nem is értettem a kiakadás okát, de ez más kérdés).

 

Az eléggé nonszensznek, abszurnak tűnik, hogy hívod a gyártót! (korábbi példában Samu) és "elintézi" a dolgot. Neki mi köze van ahhoz, hogyha neked a T-nél van parád? Majd pont ők fogják megoldani a T-s problémádat és az Ő közbenjárásukra kapsz tévét? Azért ez hihetlen, eléggé álomszerű a dolog (ha meg mégis igaz, akkor ultragáz).

 

Egyébként meg, ha nem kapod meg a tévét valami miatt, vagy Te magad elállsz a témától, jelzed, hogy így a hűség / csomagmódosítás (nem csak fizikai váltást értek ez alatt) nem aktuális a részedről és ennyi. Tuti kezelniük kell (ha nem is automatikusan de a Te kérésedre mondani kell valamit) , attól függetlenül, hogy az eszköz és a megrendelt szolgáltatás nem feltétlen kapcsolódik össze.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Felhivtam őket az elöbb megint jött az altató duma aztán felvilágositottam a srácot és rögtön másképpen beszélt.

Megkérdeztem hogy betanult szöveg papíról olvasa nem nem de elörébb nem jutottam mondtam neki majd holnap is érdeklödök legyenek felkészültebek sürgese meg gyorsan mert fogy a türelem azért 5000Ft levont az elöfizetési díjamból ennyi jó volt benne
szerzödést ha lemondod a megrendelést törlik elméletileg és a hüség idöt is vissza állítják de nekem itt van a szerzödés mosositás azon már 2016 szerepel de neten még nem

 

Komolyan kaptál 5 pénz levonást? Csak a kiszállítással van bajod? Mert elég soknak tűnik ez az összeg (még akkor is ha a nyakukra jársz nap, mint nap) :)

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hát majd jön a kifogás böven nem jött érte még a gls meg stb majd tapasztalod de nálam még az is kiderült hogy nem is a gls fogja kiszállítani hanem a samsung mert a tv 48"os de valamiért megakadt a rendelés a thome-nál és ezt vizsgálják én mondtam nekik küldjék át mégegyszer de erre az volt a válsz még a vizsgálat tart addig nem tudnak semmit csinálni de elméletileg meg kapom csak várnom kell hivd te is minden nap öket hátha megunják és sosben kiküldik én is hivogatom öket minden nap

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Szia ez egy hosszú történet . Dec 05-én rendeltem 1 Samsungot  Dec 10-én hívtak hogy 8-10 nap és jön a TV

ami nem jött :mansad: Jan 5-én telefon és közölték hgy még Dec 13-án törölték a rendelést ekkor rendeltünk másik Tv-t.... és sok-sok telefonálás(napi szinten) és ma végre hívtak hogy holnap hozzák:smileysurprised:

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Tegnap reggel még nem tudtak róla semmit készlet hianyra hivatkoztak megint de olyan 11 óra magaságában csöngetet a futár hozta a tv-t meglepő volt de így is jó legallábbb nem kell idegeskedni de mikor össze raktam akkor nagyott néztem álló kép csatornát váltok semmi ugyan az az álló kép maradt a végén kiderült hogy mentet közben kértem dijcsomag váltást és azt állítoták éppen át igaz azt mondták mikor kértem smsben fognak értesiteni ez elmaradt de miután ujra inditottak mindent tökéletesen müködik csak hdmi kábelt kell vennem mert azt annak idelyén mikor bekötöték akkor azt mondta a szerelő hogy mivel nincs olyan tv-m ami erre képes ő nem hagyhatja itt de ez a legkevesebb

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Láttom azért érkeznek szépen sorra a tévék most már az én 48"Samsungom is megérkezet a GLS hozta nekem is.De a tablet kérdés még azért kérdésekre ad okot a kirendeltségen.Most azonban teszt üzem minél előbb nem ám valami gyári hiba lép fel.Na meg eligazodni a téven sem olyan könnyű így hirtelen.Hát HDMI hiányában Scart-al let összekötve úgyhogy holnap még az is beszerzés alatt lesz és egy fali konzol mert kicsit közel van így lent.Amúgy baromi nagy és tetszetős darabb és még a bolti eladó szerint ebbe a helyiségbe a 32"épp elég.Hát nem úgy van az ezen aztán van film élmény mintha benne lenne az ember. :D Mindenkinek jó tesztelgetést!Ha van amiben elakadok írok! További szép estét mindenkinek! ;)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

El vagyok képedve! 

 Ennyi negatív hozzászólás után, most hívtak: holnap szállítják a készüléket. /48H6400/

Nagyon kíváncsi vagyok.  Rendelés jan 27.-e, /on-line/, egyeztetés febr. 2.-a.

Ezek szerint felgyorsultak az események, kívánom, hogy Ti is így járjatok.

 

Alapjáraton kb ennyi az átfutási idő,ha minden rendben és készlet is van és a rendszer sem térdel le,tehát 1-2 hét. :manhappy:

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...