Ugrás a tartalomhoz
  • 0

AirTies Duo


Raelag17

Kérdés

Sziasztok!

Ma érkezett meg ez a kis duo páros hozzám és érdekelne mások véleménye, ki mit tapasztalt eddig vele milyen tanácsokat adtok vele kapcsolatban?

Valamint egy kérdésem lenne, hogy akik ezt az eszközt használják a két kis eszköz között van össze kötve kábel vagy üresen vannak a csatlakozók és csak az egyikbe van benne? Nekünk 500-as internetünk van de maximum 250-ig megy fel 5GHz-es frekvencián 2.4 még rosszabb épp hogy 30-at ér el, esetleg valami ötlet, hogy lehetne erősebb a sebesség? tudom, hogy nem lesz 500, de mikor elsőnek üzemeltem be akkor ugye egymás mellett volt de akkor mért 400 valamennyit 5gn is viszont össze is volt kötve kábellel az eszköz. lehetséges azért? :D

Várom a tippeket és tanácsokat! 

Köszi a válaszokat! 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Szia! Már nyitottam ennek az eszköznek topikot, de sebaj. Nekem a Dlink Covr duo páros van és nagyon vegyesek a tapasztalataim.
Gondolkodom, hogy élek az online rendelésnél a 14 napos vissza fizetési garanciával, de most még tesztelem az eszközt.

Igazság az ami zavar, hogy egy sisid van így nem látom mikor melyik hálóra van csatlakozva a telefon, laptop stb. 
Ha a 2.4ghz -re csatlakozik akkor a sávszélesség elenyésző. Sajnos FB, Insta kapásból észre veszed hiába maxos a jel, buffelel mint állat nem töltődnek be gyorsan az oldalak. Olyankor wifi ki be kapcs. és felcsatlakozik a 5ghz -re akkor minden rendbe vele. Elvileg a technológiájából adódóan automatikusan dobna át nagyobb sávszélességre, de nem igazán teszi ha pl youtube-t indítok aminek szintén kell sávszél.

Amúgy sztem rendben van az eszköz. Telefonos applikációval nem sok mindent lehet állítani. 
Tulajdonképpen egy hálózatot szeretnék itthon, de nem annyira fontos hogy a telefonok azon a hálón legyenek amin az asztali PC-k igy hagytam hogy külön hálót csináljon tulajdonképpen mint egy router működik, de átkapcsolható AP módba de akkor a Sagemcomra terhelném az ip kiosztást és minden adat azon keresztül menne ami amúgy is terheli az amúgy is gyenge eszközt. Várom arra is a frissítést!

De visszatérve erre a Mesh technológiás cuccra elég jónak tűnik, de lehet én nem tudom értékelni. Mert az hogy maxos a wifi jel nem minden... Sávszélesség is kell!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...