Ugrás a tartalomhoz
  • 0

CharlesKind

Kérdés

Hátha valakinél több információ áll rendelkezésre: a Telekom és a Kormány is kinyilatkozta, hogy minden háztartásban elérhető 2018 végétől a 30 Mb/s sávszélesség. Nos, én ma ellenőriztem a Telekomnál (más vezetékes szolgáltató nincs ezen a területen), és bár a netes felületen elérhetőnek mutatja a cím alapján (Kenessey u. ), a műszakisok szerint nem telepíthető. A fejlesztési infókra feliratkoztam, telefonon megrendeltem, hogy legyen egy hivatalos elutasító tájékoztató. Mit tehetek még, hogy ráébredjenek, van egy utca, kb. 10 házzal, ahol nem igaz a "minden háztartásban elérhető" szlogen?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Hello @anonymus, köszi, akkor jól sejtettem (illetve jól dobta a Google) :)

@CharlesKind, a Gárdonyi járás tudtommal sajnos önerős terület (senki sem kapott rá támogatást, nincs rá semmilyen vállalás, így nincs mit számonkérni) :( ez nem jelenti azt természetesen, hogy nem fognak fejleszteni, csak ez alapján szinte biztos, hogy ha igen, akkor a támogatott területek, így 2020 után jön, mert azokból van még fejlesztendő bőven

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4
3 órája, teherwagon írta:

Hello @CharlesKind, a Palkovics-féle nyilatkozatra gondolsz? arról már akkor megírták, hogy sajnos sem térben, sem időben nem stimmel :/ és milyen település, Kápolnásnyék?

Sukoró mellet Velencénél :D Azon a részen ha jól emlékszem rézen Telekom van koaxon Vi da net vagy valami ilyesmit, Optikáztunk arra fele egy kicsit majd gyorsab abba is maradt.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...