Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Nem garanciális javítás összege


Bebtó Krisztián

Kérdés

Jónapot Kívánok.

Bebtó Krisztián vagyok Dusnokról.Két napja jártam a bajai telekomnál.Kaptam egy levelet,aminek segítségével leadhatom meghibásodott készülékemet (A50) szervízbe.A postán keresztül.Választ kaptam a szervízből,a garanciális javítás nem lehetséges,csakis a fizetéses javítás megoldható.Aminek az összege több mint 109.000 ezer ft.Ilyenkor mi lehet a legjobb megoldás? Ugyanis,ennyi pénzért már új telefont lehet venni.A telefonnak összetett hardver hibája volt.A mostani okostelefonok 2 - 3 havonta jelentkezik új hardveres (fizikai eszköz) hiba a készüléken (A50) és az elöző telefonon is többször (A5) ön is.4X volt szervízbe.És előzőleg is nem kaptam cseretelefont.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Hello @Bebtó Krisztián, nem ismerem a hátteret (mennyi ideje vetted, mi a hiba és mi okozta azt, mennyire vágja haza a telefont, ilyenek), viszont kábé azok vannak, amiket az urak előttem leírtak

itthon kellék- és termékszavatosság van, valamint jótállás. ezek az érvényességi időben és a bizonyítási kötelezettségben térnek el (szó nincs arról, hogy csak a javítási ár egy részét fedeznék, ilyen legfeljebb jótállásnál lehet, de ott is csak akkor, ha erre külön gyártói vagy forgalmazói szerződés van, amit a vásárlásnál megkaptál)

ekkora javítási költségnél ennél a telónál én nem gondolkodnék javításon, jobban jársz az újjal

új vásárlásnál ha megvan a kiszemelt, akkor érdemes a tesztleírás mellett a vásárlói véleményeket is csekkolni a neten. ha sok van belőlük, akkor a "szuper" és "vacak" bejegyzések aránya mutatja, a csilivili adatok, tudás, képességek mellett kábé mire számíthatsz a használat során (ezek mellett vagy ezek ellenére is lyukra futhatsz persze, nekem pl. van egy cimbim, aki kéthavonta cserélgeti a telókat, mert nála mindegyik elromlik. tőle már kétszer vettem rossz telót, ami nálam érdekes módon azonnal megjavult. ezt csak azért, hogy egyértelmű legyen, nem szentírás amit a véleményeknél látsz)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...